9 ročný rozdiel

Príspevok v téme: 9 ročný rozdiel
Natalia156

Ahoj,mam 16 rokov a moj priatel ma 25.Este predtym ako sme sa dali dokopy sme sa uz rok stetavali ale len ako kamarati,nie obycajny,spavali sme spolu.Je to podla vas uplne normalne?V posteli si rozumieme,aj v normalnom zivote si rozumieme.Nasi rodicia nas vztah a ten velky vekovy rozdiel v celku toleruju.Na svoj vek nevyzeram,vyzeram o dost starsie a aj sa tak chovam,aspon to to tvrdia:-).Tak chcem sa spytat ci to podla vas moze fungovat?Ako to budu brat jeho kamarati ze ma take mlade dievca?Ma taky vztah podla vas buducnost?Som zalubena od prvej chvile ako som ho spoznala.Ale ten velky vekovy rozdiel...Napiste svoj nazor na to,prosim.Dakujem

mirkaaa33

Hh ja mám 15 a mám 24 ročneho priatela sme spolu rok apol je to ešte málo ale ja si myslíím že je to normálne aj ked moji rodičia s tým nesuhlasia ale jeho zasa ano vyborne vychádzam s jeho rodičmi moji rodičia mi to zakazuju a neprejde ich to po tom všetkom čo sme si s mojíím priatelom pozažívali koli mojím rodičom a stale to pokračuje už ma nebaví taky vzťah ale hovorí sa treba vydržať a to nas podľa mna posilnuje dalej moji rodičia s tým nebudu suhlasiť tak jedina možnosť si vybrať jeho alebo rodinu a zatial si stojím na názore že si vyberem jeho strašne sa lubime on ma chápe vo všetkom pomoha mi zo školou podporuje a ja tak isto hehe lenže s jeho pracou :-)

jaLENja

Samozrejme, že to môže fungovať, je to individuálne, len ma zaráža, prečo také mladé dievčatá hneď skúšajú sex, keď sa ich telo len vyvíja, môže to mať negatívny vplyv. Na to tiež treba myslieť!

Natalia156

3lenka...dost ma povzbudil tvoj pribeh,dakujem:-)))s jeho rodinou si rozumiem super,skor ta moja je trosku proti,ale predychavaju to:-)..vam dvom prajem vela vela stastia v zivote:-)))))))))))

miša

moja.. :) mám 23.môj snúbenec má 33. chodili sme spolu 7 rokov. zasnúbení sme 4 roky. teraz sme kúpili vlastný bejvák a sme spolu šťastní.. vekový rozdiel vo vzťahu podľa mňa nie je problém.ale najhoršie pre mňa bolo, že som sa s jeho kamošmi a rodinou nemala o čom rozprávať,lebo všetci sú o dosť starší.no ono to časom príde. keď sa aj ty vyformuješ do úplnej osobnosti.
ak je to stále aktuálne, tak držím palce..

3lenka

Ahoj, myslím si že to môže v pohode fungovať, sama som viedla vzťah s 10ročným rozdielom, vtedy som mala 17a fungovalo to a nebol žiaden problém..

isabella

to ze si este dieta mozes zakryt oblecenim, make-upom a neviem co este, mozes sa dokonca snazit vystupovat na urovni, no to stale este neznamena, ze ty ako osobnost si uz vyformovana s konecnymi nazormi a zvyklostami, podla mna aj keby sa on snazil vztah udrzat, tak tebe tak okolo 20tky narastu rozky a budes to ty co ho posle chudaka do certa... preto je pre chlapov risk ist do vztahu s takou mladou, hlavne ked take baby ani ziadny poriadny vztah nemaju za sebou a teda nevedia si dat dokopy, ze co naozaj pozitivne im ten vztah prinasa a po case zacnu hladat cosi lepsie... vela takych rozchodov som videla, obdivujem odvahu toho chalana ak to naozaj mysli vazne... a ty? ved skus, uvidis co ti to da...

niekto

je normalne ze sa zenam pacia starsi chlapi a naopak muzom mladsie zeny

ak si rozumiete nie je co riesit on si ale musi uvedomit ze ty nie si dospela a tak nemoze od teba ocakavat ze sa tak v kazdej situacii budes spravat a ze budes mat aj dospele nazory