Tinnitus, tras, zášklby

Príspevok v téme: Tinnitus, tras, zášklby
nightmare

Dobrý deň, rozhodol som sa, že tiež touto cestou skúsim hľadať radu od ľudí s možno rovnakými, či podobnými symptómami. Od nov/09 mám tinnitus, (neurologické, nie ORL) začiatkom tohto roku (2010), som si začal uvedomovať jemné trasenie (na zuboch). Takisto mávam svalové zášklby, po celom tele (najviac asi lytka, poslednú dobu nos) Posledné 4 dni, ale jemné trasenie cítim na celom tele, celý deň. Zaspávam v pohode. Neviem či je to psychyckého charakteru, alebo niečo iné. Takisto ma sem tam prekvapí akoby paralyzovanie v hlave.(spravidla v klude), ale ked sa "nalakam" tak pocit odpadnutia zmizne. Vsetky vysetrenia su ok. (presiel som komplet prehliadkou, vsetky odd.). EEG, EKG, SONO, RTG... Uzivam magne B6, zinok, rozne bylinne caje. Korolen + fytomineral z Energy (2mes.) Teraz chcem skúsiť Saframyl. Može mi prosím Vás pekne niekto povedať, čo by to mohlo byť? Poslednú dobu (pár mes.) sa snažím viac sa obracať na prírodu, relaxovať, nestresovať sa, no zatiaľ NIČ nepomáha. Veľmi pekne vopred ďakujem za každý postreh. Martin.

adam121000

Ahoj mam podobne priznaky,mohol by si mi prosim ta napisat ako si dopadol?si uz zdravy?dakujem ti vopred za odpovede

nightmare

Zdravím, ďakujem vám za povzbudivé reakcie. Pre doplnenie môj vek je 27r. Na vašich doterajších reakciach je vidieť, že to spektrum chorôb s podobnými symptómami je veľké a nemôže mi byť všetko. :) Ale určite tie veci postupne vyskúšam, aby som sa vylučovacou metódou kamsi dopracoval. No a to pozorovanie sa, ako som v závere písal, snažím sa, ale keď to príde samozrejme sa nastraším a potom už len čakám. :(

lila21

Ahoj Nightmare presne takéto príznaky som na začiatku mala aj ja. Mám epilepsiu.Prišlo mi zle hlavne ráno mierne zášklb končatín búšenie srdca a najhoršie na tom bolo to hlboké sústredenie aby som neupadla do bezvedomia a dostala záchvat a i ked nie vždy bolo tomu tak proste nedalo sa. Ale prišli sme na to ked to na mna išlo tak som vypila bud sladkú cukrovú vodu alebo kockový cukor pod jazyk. A pomohlo skús to. Teraz mi je už lepšie zmena lekára a tým pádom i liekov už sa cítim ovela lepšie.Prednedávnom mi robili EEG ešte alfa vlny lietajú sem tam vravím si že raz budem o.k Ja tiež beriem zinok 2 krát denne hlavne ráno a pred obedom 3 omega,a 2 krát denne chlorella po 4 tablety a navečer magne b6 a cítim sa po nich výborne hlavne ta chlorella prečítaj si o nej na nete.Ani by si neveril že niekedy strach a úzkosť je hlavný spúšťač týchto stavov.Neber si to tak a mysli poz. Vždy ked sa cítim zle si pomyslím že sú aj ovela horšie veci ako tie moje.Proste sa menej zaoberaj sebou.

rena23

Keď sú všetky vyšetrenia negatívne, pravdepodobne to bude psychika. Takto sa zvyknú prejavovať úzkostné poruchy so somatizáciou alebo larvovaná depresia. Ja som si tým prešla a som úspešne preliečená. O svojich skúsenostiach som písala už pri viacerých témach, napr. Depresia a panická porucha. Moje spektrum príznakov bolo ešte podstatne širšie (+všetky, ktoré máš Ty). Dá sa to zvládnuť, len sa treba čím skôr začať liečiť.