Aké ste mali priznaky...?

Príspevok v téme: Aké ste mali priznaky...?
Ziuu

S priatelom sme sa rozhodli ze ideme chceme mat babo, vysadila som antikoncepciu ale chceli sme pockat tak tri mesiace, precistit sa...
Ale ten tyzden po menzese sme boli na dovolenke a sice sme sa snazili davat si pozor,raz nam uslo... bola by to strasna nahoda keby sa to podarilo ale ake ste mali priznaky..? Lebo mna zacali tyzden "po tom" boliet prsia a mam ich ako balony... ale kedze som brala antikoncepciu cca 6 rokov uz ani neviem ako to je mat menzes bez..=) ake su take prve priznaky? a je mozne ze by sa tie prsia naliali tak skoro...?

Ziuu

noo....mrska mi meska uz tyzden, stale ma bolia prsia, obcas ma boli v podbrusku ale 4 tehotenske testy boli negativne...co teraz??

Ziuu

no tak teraz som uz pomylena...som teda zvedava. chceli sme si dat trochu ocistu od hormonov ale tak ked to vyjde tak bude..=) a bude dobre...=) aspon mu budem vediet presne povedat kde a kedy sa to stalo a asi aj opisat miesto..haha.. =)

zuzu usa

ja som vysadila antikoncepciu od 1.5 tohto roku.dnes som v 4 mesiaci:)) otehotnela som podla lekara okolo 10-12.5:))a bolo to uplne to iste-opuchnute prsia,bolest ako hrom:),dokonca aj slabsia bolest brucha,menzes nedosiel,zato babo je na ceste:))))tesne po vysadeni tabletiek je vraj najlahsie otehotniet,moja sesternica to iste-babo ma uz vyse roka:)

asterion

nebola by to haluz. práve prvé cykly po vysadení hormonálnej antikoncepcie je štatisticky vyššia šanca otehotnieť.

Ziuu

ja viem, ze hej ale tak ako vrvaim uz davno som nemala menzes bez tyzdennej prestavky antikoncepcie takze mozno je to len z toho...ale bola by to haluz..=)

asterion

jeden z prvých príznakov otehotnenia je vynechanie menštruácie. je príliš predčasné nahovárať si, že sa jedná o príznaky tehotenstva.