Tehotná? ..

Príspevok v téme: Tehotná? ..
Mia258

Prosím Vás z toho keď mal chalan na rukách semeno a potom išiel rukou do mňa, ale nie hlboko ..môže sa stať, že by som z toho otehotnela? ..dúfam, že nie ..
Pretože už 11-ty deň mi mešká menštruácia ..ale podľa mňa to môže mať aj iné príčiny, len som už zúfalá. Ďakujem za reakcie ..

isabella

mia, ked ti uz tolko meska a test bol negativny tak tehotna podla mna nemozes byt, ale ked si mala len take chvilkove spinenie urcite navstiv doktora, povedz, ze si si myslela, ze si tehotna, ale test bol negativny (inak je dobre ked si spravis aspon dva aby si si bola na istom, nech to lekar dalej nemusi overovat) a aj o tom spineni... mohli sa aj hormony dajako zblbnut, nebrala si niekedy v poslednej dobe nieco hormonalne?
t333, ano sanca je malicka, no moznost tam stale je, cert nikdy nespi a aj v inej tekutine ako v ejakulate preziju, to som uz napisala...

Mia258

Ďakujem vám za reakcie ..:) Test bol chvalabohu negatívny ..ale k doktorovy som zatiaľ stále nešla ..:/ No teraz ma začalo strašne boleť v podbruší už druhý deň, ale miesto menzesu som mala len také špinenie ..alebo ako to mám nazvať ..proste len hnedý fľak som si našla na nohavičkách a teraz nič ..Ja viem mám ísť ku gynekológovi ..ale mohli by ste mi povedať čo by mi mohlo byť skôr ako tam pôjdem ..? Prosím ..

t333

usiko,
maju bicik ALE pohybovat sa mozu iba v ejakulate a ejakulat sa sam o sebe nehybe. plna davka ejakulatu sa ma casto problem dostat tam kde ma a nie to este jedna kvapka.
nehovorim, ze to nie je mozne len som to chcel pouzit ako argument pre fakt ktory som uviedol - a to, ze sanca je starsne nizka.

usiko.

t333,
ale maju biciky, ktore ich dostanu tam, kam potrebuju...si myslis, ze ak mam muz kratky penis, asi ako dlzka prsta, tak neoplodni zenu? tak to by nas na svete nebolo tolko miliard...na to su tam tie biciky aby sa kamosky dostali k zdroju, nie?

megy10

pochybujem, ale mozes, kup si tehotesky test a budes vediet, mna by napadlo test robit keby mi meskala menstruacia hned na zaciatku a nie sediet doma a pisat na forum, my to asi budeme najskor vediet ci si, alebo niesi, druhy x s rozumom ked vam to prejde.

isabella

a k tym nozickam len tolko, ze maju bycik a prave ten je usposobeny na pohyb v tekutine, teda bud v ejakulate, alebo aj v hlienovitom prostredi krcka matgernice a aj maternice... nahoda je blbec, clovek nikdy nevie a vacsinou lahsie otehotneju zrovna take co nechcu ako tie co by chceli...

isabella

ak mal na prstoch ejakulat, tak sanca je...
t333, aj keby len kvapka, vzdy sa ejakulat dostane len priamo do posvy a cez hlien (ktory v obdobi ovulacie dokonca zjednodusuje prienik cez krcok pre spermie) a samozrejme nevieme ake mnozstvo mal dotycny na prstoch a kde vsade jej s tymi prstami az liezol, takze pravdepodobnost nie je sice velmi vysoka, ale stale tam je...
odporucam spravit tehotensky test, nie je na co cakat...

t333

sanca je asi 1:10000000000000000000000000000000
vy dole co pisete o pohybe spermii si uvedomte, ze spermie nemaju nozicky a k vajicku sa dostanu len pokial sa tam dostane ejakulat. viete si predstavit ze by sa nejaka kvapka takto dostala cez cervix, maternicu, vajickovod az k vajicku? ja teda velmi nie.

KHA

Urcite tusis ze oplodnenie je prave o tom, ze sa semeno dostane do posvy. Tak preco nie?
Pravdepodobnost je mensia ako pri klasickom styku ale zial, je tu moznost ze tvoj priatel ma dake bojovnice a dorazili k tvojmu vajicku ak si mala ovulaciu. Nechapem co sa takto tyranizujes a nespravis si test.