Kedy povedat ...... Lubim Ta...

Príspevok v téme: Kedy povedat ...... Lubim Ta...
karilinka-Lc

Moj priatel mi povedal ze ma lubi ... Po 3 tyzdnoch co sa pozname a po dvoch co sme spolu : rozpravali sme sa o tom a ja som mu povedala, ze za tak kratky cas si tym este nemoze byt isty a ze ja slovo Lubim ta poviem iba vtedy ak som si o tom na 120% presvedcená , ze tym slovom proste neplytvám . On ze jasne , ze to chape.. Ale ze to tak citi. Preto mi to povedal . teraz ked sme vonku a poviem mi LUBIM TA , tak neviem ako reagovat .. Je mi snim super ale zase.. Nechcem to unahlit.. Ale je mi blbo ked mi on povie Lubim Ta... A ja neviem co ... Chapete proste, ...Taky cudny pocit. Ze co na to ... Ako ste na tom boli vy v tychto zaciatkoch ??

nikki.7

Ja som sa cítila podobne.Tiež mi priateľ povedal prvý,že ma ľúbi a nevedela som ako reagovať.Nie je to ale nič zvláštne,preotže možno to naozaj tak cíti a len chce vyjadriť svoje city.Mylsím si,že u každého je to iné.Myslím ten čas,keď dozrie k tomu,aby vyslovil to pekné.Ja som to povedala asi po mesiaci,možno kus neskôr.Neviem presne,lebo s priateľom sme spiolu skoro rok a spolu bývame a bolo by čudné,keb ymi to doteraz nepovedal.

Delissa

Málo ktorý chlap povie svojej žene, že ju miluje. Ja mám akurát šťastie na chlapa, ktorý mi to hovorí, ale dokonca je aj napísaná o tom knižka. Čiže baby hore hlavy, to, že to nepovie, neznamená, že to tak necíti :))

wonderbra

pp1 ved bud prvy ty a povedz mu, ze ho lubis..podla mna je to neuprimne, takto cakat na toho druheho. si predstav, ze on vie, ze ty schvalne cakas, az kym ti to povie on..dotoho zalubenci, ved je to krasne:)

pp11

ja som s mojim priatelom uz skoro rok a este mi to nepovedal,je to take divne lebo ja by som tu uz vazne chcela od neho pocut ,sice ja pravda ze ani ja som mu to nepovedala pretoze stale cakam nato ze on to povie prvy,proste sa bojim mu to povedat ako bude reagovat ,ci mi to opatuje alebo nie.vlastne ani ja nechcem byt tak ktora to prva povie aj ked ho velmi lubim.Inac je nas vztah uplne super vo vsetkom si rozumieme len toto ma troska trapi...............

uhlie

Chapem ten pocit, ked ti niekto nieco povie a ty len zazeras ako drevo, lebo ta nic nenapada. Asi si len malo komunikativna.

tak

Well, ahoj, pozdravujem Ta, uz som tu davno nebola, ... ak to povie aj inej, ... nuz, tak by to bolo o niecom inom, ...

bibi1234

kery-to je jedno, ci je sebavedomy, ale prejavit city je pre kazdeho zlozite...
a este by som chcela dodat, ocino, ked mal 23 povedal mojej mamine(mala 22) hned na prvom rande, ze ju miluje a ze si ju vezme za zenu, ona ho vtedy vysmiala a v marci oslavovali 28vyrocie:O)))

kery

mne sa stalo to iste a tiez mi to bolo cudne .. ja by som mu to tiez chcela povedat ale trocha neskvor inak ho strasne lubim a v zivote som nikoho tak nelubila jak jeho len nechapem preco mi to povedal tak skoro.
mne to povedal ked mal trochu vypite ze ma strasne lubi ze mi to chcel povedat skvor ale ze sa hanbil a ze ked ma vypite tak je velmi pravdovravny a ze na druhy den mu to nemam radsej ani pripminat lebo ze s tym chcel pockat.a toto ked mi povedal som mala pocit ze mi klame neviem:(((((((( lebo on urcite neje vobec ani troska hanbilivy skvor naopak az velmi sebavedomy by som povedala:(