Prechladnutie ?

Príspevok v téme: Prechladnutie ?
snehulienka6

Čaute. Počas antikoncepcie mi prišiel menzes. Nie je to úplne také, ale je to silnejšie špinenie, krv a štipu ma malé pysky. Natrela som sa kanestenom, čo mi dosť pomaha, ale pri močení je to ešte horšie... Neviete, čo to môže byť? Cez víkend mi lekár neordinuje, takže musím počkať do pondelka... Spomenula som si, že som sedela na studenej zemi a potom ma aj bolelo brucho, že či nemôžem byť prechladnutá. Ďakujem za každý príspevok.

snehulienka6

čauko. bol to len nejaký mini zápal s malým výskytom kvasiniek. lekár mi dal tabletky, ktoré sa užívali vaginálne a už po prvej tabletke som bola fit a nič nesvrbelo. samozrejme som ich vybrala až do konca balenia. takže nič važne, jupi :)

snehulienka6

no mam to tam trošku červene. vytok mam iba taký trošku krvavy, jak ked končí menzes. ale bolel ma vaječník, preto to prikladám k tomu prechladnutu. ale prečo ma to tam pali a mam to začervenané, to neviem. vyražka nie je. skusim tam napisať. dikii

odpovedam

Hmmm... a pozrela si sa tam, ci tam nie je nejaka vyrazka, povlak alebo zacervenanie? nemala som nikdy gynekologicky problem, poradit ti velmi neviem, ale ak ti docasne pomaha canesten, tak ho pouzivaj.

Skus vyuzit este gynekologicku poradnu na www.antikoncepcia.sk

Do zajtra by ti mali odpovedat, co to moze byt :-)))

odpovedam

ak ta stipe pri moceni, tak to moze byt zapal mocovych ciest. Canesten je na to zbytocny, neriesi problem len nasledok. Radsej si odbehni na pohotovost. Pri zapale mocovych ciest je dolezita kazda hodina, bakterie sa mnozia niekedy az dvojnasobne za 20 minut. Sama som to zazila. Skus si kupit aspon urologicky caj, Pyridoxin a vyzivovy doplnok s obsahom brusnic.

Mas mozno iny problem, ale ja by som utekala cim skor nech som si ista :-). Ak mas vsak zapal mocovych ciest, skus spominanu liecbu vyssie+ casto chodit na WC, aby sa bakterie vyplavovali von.