***NAJLEPSIE SA UROBIM SAMA :-((***

D_nika

to je fakt zaujímavý nápad! keď sa tak nad tým zamýšľam, tak je to fakt, že keď stojím, je to "iné"... cez vianoce sme sa nevideli nieco vyše týždňa a keď prišiel, tak sa na mňa vrhol hneď, keď to šlo - a to som sa nestihla moc ďaleko pohnúť a už vobec nie si ľahnúť, ale keď stojím, tak to dlho nevydržím, podlamujú sa mi nohy :D

AdamKrt

D_nika:

to bude tym, ze ked STOJIS, je to ine, ako ked lezis. Mne sa tiez na prvy krat podarilo urobit celkom nechcene partnerku, ked stala - s prstami. Ked stala, slo to lahsie. Teraz je to uz vsak jedno, ci stoji, ci lezi, alebo sa milujeme :) Nacvicujte si to, ked budes stat a nech partner pozoruje UHOL, pod ktorym je tam ruka a bod v ktorom tlaci. Potom len aplikovat to iste v polohe lezmo.

D_nika

nedá mi to nezapojiť sa do debaty.. ja mám 22 a už pár tých partnerov v posteli bolo, ale tiež som u žiadneho (až na toho, s ktorým som teraz), nezažila orgazmus, bolo mi to trápne, tak som to zahrala - a tu ma asi pochopí viac žien. potom je chlap v mylnom presvedčení, aký je skvelý a viac to nerieši. je pravda, že s terajším priateľom moc asi nekomunikujem a neviem, ako mu mám ukázať, ako to má robiť... raz sa stalo, že ma v sprche u rodičov urobil tak, že som striekala v priebehu asi 5tich minút a inokedy sa može snažiť kľudne i hodinu a nič.. nehovorím, že je babrák, je úžasný, ale chcela by som vedieť, ako mu to mám "ukázať", aby som si to tiež užila, keď som s ním???

betty21

nanneurobena, tvoja otazka je srandovna, je kopec takych zien. Vibrator je klasika, aj vlastna paprcka vie, co treba. Ibaze s chlapom, ktoreho mas rada, jed to ovela krajsie, aj ked sa neodbavis a trebars zahras divadielko..je to ok. Sikovne je zapojit chlapa aj vibratorcek.

AdamKrt

Mna by zaujimalo, ze ked sa zena dokaze sama uspokojit, ako to, ze nedokaze vysvetlit muzovi, ci a ako jej robi dobre ? Staci komunikovat, vysvetlit to a partner to moze opakovat po vas...

mel6662

Ja si nemyslím, že to musi byť babrák. Mňa tiež ešte žiaden chlapec neurobil a sama to viem aj za 2 minutky.Teraz mam priateľa rok a vyskúšali sme už toho strašne veľa no stále nič.

tak.

neurobena pisala v inej teme ako vodnena (ip adresa) kde pisala ze ju vzrusuju iba zeny a pri masturbacii mysli iba na ne. tak tu je uplne zbytocna komunikacia s partnerom. bud je lezba alebo bisexualka s orientaciou viac na zeny. potom tazko moze cakat ze ju nejaky chlap vzrusi.

BJ

elddir, ani to vsetko co si napisal, nieje dovod na odsudzovanie. A vidis, tvoj odhad 17 rocnej dievciny bol nepresny. Radsej jej zapraj vsetko dobre. Problem je v komunikacii, tej mimoverbalnej, ja jej prajem, nech to zisti co najskor.