Hľadám pesničku

Príspevok v téme: Hľadám pesničku
Diskáč

Už asi vopred viem, že nemá zmysel to tu písať, lebo mám málo informácií, ale vyskúšam...Ide o to, že hľadám jednu pesničku. Je to niečo také tanečné resp. disko. Veľmi sa mi páči a už sa ju pokúšam hľadať 2. deň, ale netuším ako ju nájsť. Keď sme boli v bare a išla cez jukebox, kamoška ak dobre videla, že ju asi spieva Tiesto, ale to však nie je 100%. Ale zdá sa mi, že ju spievala žena. Myslím, že bude z tých novších hitov, ale keďže už bola v jukeboxe úplne najnovšia nebude. Nepozná niekto niečo také? Alebo aspoń nejakú stránku, kde sú najnovšie hity uvedené za posledné čo ja viem 2 roky?
Nie je to ani pesnička s Neli Furtado, ani cc sheffield, tegan and sara...
Ak niekto vie, poteší ďakujem :)

Diskáč

Denniska: ďakujem, ale ani Inna to nie je. Jej pesničky poznám. Už som zúfalá z toho :D
M24: veľmi rada by som napísala nejaké indície, ale tak ako som písala, nepamätám vôbec na nič. VIem, že to bola super pesnička, také disko, vraj to spieva Tiesto a myslím, že tam bolo počuť ženský hlas. To sa tak rozpeckoval ten refrén...Ale ja už nepamätám :( Tak nič, ale ďakujem :)

Diskáč

Nie, nie je to waka, waka :D :D ...
Proste v ten večer sme sa trošku popili tak nepamätám...sa cítim ako puberťáčka :D a najhoršie na tom je, že v noci som sa zobudila nato, že som si spomenula na tú melódiu, ale teraz ju zas neviem :D...to také stavy mať ...sa k sebe nevyjadrujem...neviem Tiesto má iný štýl hudby ako bola tá pesnička..., ale kamoška sa pozrela na ten jukebox a vravela, že je to Tiesto o čom vážne pochybujem...
Taká tanečná hudba na diskotéky...
Asi mi nepomôžete, ale ďakujem :)