Cintronová voda áno/nie ?

exPert

Citron nie je zasadity! !! Je kysli ale moze mat zasadity vplyv a to je rozdiel. Svalovka nie je z kyseliny mliecnej to je kravina pokial ta svalovka netvrva 2hodiny dlhsie trvajuca svalovka je sposobena trhlinami vo svalovych vlaknach! Takze kulturista trepal len tie jeho nabusene recicky - ked nevies o com vravis tak nemudruj! !!

DominikaZA

Ahojte!
Čo sa týka stravovania, naučila som sa mať rituál. Každé ráno keď vstanem, ošťavím si do 3 dl pohára jeden celý citrón a zalejem ho teplou vodou. To vypijem a potom po pol hodine sa normálne naraňajkujem. Čo som sa rozprávala s trénermi, tak údajne ráno nalačno to pomáha spaľovať a mimochodom, dobre sa vďaka tomu ráno chodí na WC, keďže je tam teplá voda. Samozrejme treba jesť minimálne 5x do dňa vyváženú pestrú stravu. Do obeda aj ovocie, na obed nejakú sacharidovú prílohu, ktorá obsahuje pomalé cukry (varené zemiaky, naturálna ryža, ovsené vločky) plus veľa zeleniny, vlákniny a netreba zabúdať na bielkoviny v podobe chudého mäsa, vajíčok,tvarohu cottageov, olomoucke syrečky, sú na b. bohaté, alebo tuniak vo vlastnej šťave. Tuky príjmať v podobe orechov, olivového oleja alebo rôžnych semienok, piť dostatok vody, minerálok hlavne po cvičení, či čajov, na trávenie je výborný feniklový čaj. Rovnako používať správne koreniny, napríklad chilli papričky pomáhajú pri redukcií, škorica zas podporuje nechuť do jedla ak je potreba atď. Veľa šťastia

alibi

a v knihe igora bukovskeho sa vyjadruje aj k pitiu citronovej vody (neviem ktora kniha uz) a aj on napisal, ze to nici zuby.

alibi

za poslednych 5 rokov mi 3ja zubari povedali ze si mam zuby po jedeni citrusov iba vyplachnut v ziadnom pripade necistit kefkou lebo sklovina sa narusi a ta kefka ju dorazi.

Xarra

Vhodné najmä pre tých, ktorí majú radi sladké. U nich sa v organizme množia hlavne plesne a táto voda pomôže detoxikovať a priviesť organizmus do rovnováhy.

Xarra

Citrónová voda sa pije takto. Pripravujeme ju večer. Do nádoby nalejeme 1l vody. Jeden stredný (ani malý, ani veľký) neolúpaný citrón pováľame po stole aby zmäkkol, potom ho ošúpeme a dužinu najkrájame na plátky. Nie rozdeliť na mesiačiky, ale priečne nakrájať na plátky, tak ako sa vám dá a vložiť do vody. Necháme cez noc lúhovať. Ráno buď scedíme, alebo pijeme vodu nescedenú. Do poludnia musí byť vypitá. Pije sa to 5 dní, potom je 5 dní pauza. Alebo pijeme 10 dní a 10 dní pauza.

Mom

QnTPJa milujem citron,citronovu štavu a myslim že pri chudnutí to pomaha,dobrá strava,niaky ten Cvik a spánok ten ja musím mať:)ja si nakrajam Cely citron do pohara zalejem vodou a pijem a ešte aj ten citron spapam:)