Plastika nosa . Ako zarobiť ??????

saska222

Simka.s ja už pracujem normalne na pracovnu zmluvu. Takže z výplaty som si našetrila na op :-). Hneď zo strednej som šla pracovať lebo som nejako nemala odvahu isť na VŠ, ale teraz by som aj šla. Ale už sa mi zase nechce. Ale to je o inom tema zase :-)
Lienocka12345 operoval ma Maršal v Trnave. Aj som rada že som šla k nemu neviem ako by som sice dopadla u ineho možno tiež dobre ale som rada že videl čo je na nose zle napr že ho mam do strany alebo že treba aj skratiť... tak mi ho aj vyrovnal spredu nenechal mi ho nakrivo ako zvyknu niektorí chirurgovia nechať, alebo lepšie napisane neoperovať a nechať nakrivo. To sa stalo kamaratke po op mala nos celý do jednej strany to mala sice aj pred op. len jej ho nevyrovnal. Tak pozor na výber chirurga nektorí to beru ako biznis na peniaze iným aj zaleži na pocitoch pacienta.

saska222

Ano bola som v celkovej anesteze ale robia to aj v lokalke a ževraj sa to da vydržať, ale ja som chcela celkovu. Aj keď je to väčšie riziko na telo. Mala som potom monokle pod očami a vôbec nič ma nebolelo, ževraj po operácii nosa to neboli a je to pravda nič ma nebolelo ani po týždni. Mam 23 rokov a platila som okolo 1000 eur.

saska222

Nie to nie je pravda ORL s tým nemá nič spoločne. Pôjdeš na nejakú kliniku na konzultáciu s chirurgom a dohodnete sa na tom ako by mal nos vyzerať, da it termín operácie... K ORL ani nemusiš isť pokiaľ nemáš problémy s dýchanim. A Ak aj máš tak ORL ti môže akurát napísať spravu pre chirurga že máš vybočenu prepážku... Ale aj to s tým dýchaní môžeš spomenúť iba plastickému chirurgovi a on ťa možno pošle na vyš. k ORL a možno nie lebo niektorí vedia aj sami posúdiť ako je ta prepážka vybočená a spravia to naraz s plastickou operáciou.
Veľa šťastia ja som bola na operácii pred rokom.

odpovedam

no predsa pracou :-)
ale nezabudaj, ze otorinolaryngolog ti vobec nemusi plastiku dovolit. Mojej kamoske ju zamietol a tak musi zit s velkym nosom.... ale ja by som jej nos ani nemenila, podciarkuje to je osobnost :-)