poradte prosim :(

Príspevok v téme: poradte prosim :(
pomozte mi

mam problem s jednou vecou, na tvari mam take akoby male vyrazky, pupaciky, ktore vsak niesu hnisave, nebolia, niektore su len trosku zacervenane ale inak nic. mam ich na brade, v okoli ust, trosku na licach a na cele.. prosim poradte co to je, ako sa toho mam zbavit? sice niekore ani nevidno, ale ked si prejdem rukou po tvari tak citim take male hrbolceky, nerovnosti :( som uz zufala, ako sa mam toho zbavit? prosim pomozte mi

pomozte mi

HAK brat nechcem a takyto stav pleti mam uz dlho, neviem z coho to moze byt, kozmetiku striedam ale toto mi ostava, pouzivam prirodnu kozmetiku ktora neobsahuje chemikalie, ale tohoto problemu sa zbavit neviem :( nemate nejaku radu alebo domaci recept, kt. by zabral?

mirka 23

To maš ako koprivku alebo ako sa to vola.. proste ako alergiu na niečo. Nepouživaš nejaku novu kozmetiku resp. krem, z ktoreho to môžeš mať? Alebo velmi chemicku kozmetiku.
Btw. nič horšie ako brať HAK pre seba nemôžeš urobiť...

zuzu usa

no ja som problemy s pletou nidky nemala,az na prve tri mesiace v tehotenstve,presne cosi take ako opisujes,z coho sudim,ze to mozno bude hormonalne,pretoze po 12 tyzdnoch sa mi plet ukludnila.skus HAK.