hostesky -konzumentky

Príspevok v téme: hostesky -konzumentky
pankymoon777

Milé dámy,

týmto spôsobom Vás chcem upozorniť na brigádu podobného typu,ktorú Vám na internete ponúka nespočetne množstvo agentúr .Náplň práce hostesky -konzumentky obnáša prácu v nočných kluboch.Dievčatá oblečené vyzývavo čakajú na zákazníkov-starých pánov,ktorý si obzrú dievčatá a následne si vyberú s ,ktorou budú v oddelenej miestnosti tráviť 20minút ak si nepredlžia "konzúmaciu".POzor nejedná sa tu o nabádanie k jedlu alebo nápojom .Agentúry s cieľom zisku vypracujú také ponuky ,ktoré Vás zavádzajú a vytváraju obraz o skvelom zárobku avšak presne neuvedia náplň práce.Postupom času vás práca natoľko otupí,že oplzlé reči vaších zákazníkov Vám už nepripadajú nenormálne a ponuky ,na ktoré vás nabadajú/noc s ním s poskytnutím sexualnych služieb/sa vám nezdajú už mimo rámca slušnosti a cudnosti.Zamestnávateľ vám neskor aj vyhrozí ukoncenim pracovného pomeru s vami ak nebudete k zákazníkom "milsia".A co ked sa vám nepáci ?jednoducho sa zbalite a odidete a pozadujete nahradu sprostredkovatelskeho poplatku od agentury za nepresne informácie o naplni práci.Ibaže agentúra vam nevyhovie z dôvodu dobre vypracovanej zmluvy a jednotlivých ustanovení,ktoré keď ste si na začiatku prečítali sa vám nezdali byť ničím zvláštne.
Táto brigáda nie je pre slušné dievčatá,ktoré si chcu budovať svoju karieru!Nepodporujte agentúry podpísovaním zlúv s vidinou rýchleho a veľkého zárobku.V dnešnom svete Vám nikto nedá nič zadarmo :-)
s pozdravom P

Prace Zuzana

Hledame hostesky pro praci v Korei.
Karaoke bar
Nabizime:
mesični plat od 2,000 usd do 3,000 usd
ubytovani zdarma +wifi
letenka do Korei zdarma
Pozadujeme :
Vek do 30 let ,stihle postavy,anglicky jazyk komunikacne,dobre verejne vystupovani .
Pracovni smlouva na 3 mesice(moznost prodlouzeni na miste dle dohody)
Zucastneni verejne audicie(misto a cas jeste upresnime)
Kontak email skola.zuzana@gmail.com
FB FAN PAGE www.facebook.com

Andrea487

Nestiham sa cudovat co tu citam, ja som robila konzumentku a viem presne o com tato praca je a zalezi od uhla pohladu kto ako prijme tuto pracu, pretoze v podstate su to lahko zarobene peniaze. Kto sa nechal oklamat agenturami a platil sprostredkovatelske poplatky je este ubohejsi a myslel si ze bude stat nieke na diskotejke ako hosteska.... V podstate vo vsetkych tychto komentoch je pravda len je ubohe to ze dievcata sami ste si to vybrali a potom sa Vam nepacilo a zhadzujete to na zle informovanie agenturou atd... Keby ste mali stipku rozumu tak by ste si precitali viac prispevkov ohladom prace a tak by ste vycestovali .... taktiez je more ponuk na pracu konzumentky kde sa neplati ziadny poplatok. Praca naozaj nieje erotickeho charakteru a ponuky od roznych muzov su prirodzene aj ked idete na diskotejku tu na slovensku tak co cakate, ze sa Vas bude pytat klient ktory za rosprvanaie s Vami plati 20 euro za 20 minut ????

zuzukaaaaaaa

ahoj :) podobnu brigadu som mala aj ja :(((ARWEN AGENCY ..baby, dajte si pozor, urcite sa nedajte namotat niekym, kto podobnu pracu robil, a nema ani stipku svedomia.!!!
k tomu zarobku.. v porovnani s tym, co som si tam "uzila" je to dost chabe:(teda, v zivote som sa necitila ako spina, ci dobytok, co caka na " zakaznika", co si prisiel trosku uzit...
baby, nedajte sa namotat, mne sa to stalo, a doteraz lutujem, ze som tej klamarke dala poplatok za sprostredkovanie podobnej "prace "