Ostala som sama.. :(

Príspevok v téme: Ostala som sama.. :(
lonelygirl

Opustil ma priatel, v oktobri by sme mali 5 rokov :( Povedal mi, ze sice ma lubi, aj chce byt somnou, ale teraz citi, ze musi byt sam a ze sa musime rozist..nevedel mi to lepsie vysvetlit ani on sam, povedal, ze v tom nieje nikto iny, ani ja, ze za to nemozem, proste to tak citi a musi to tak byt.. stale som zmatena z toho celeho je to protichodne..Cez rok sme boli malo spolu, on studuje v inom meste a chodil domov raz za cas,ja mam zas robotu tu. Bola som ho malo pozriet, lebo mi to nedovolovali iste problemy, ale myslim, ze uz to bude len lepsie.. Podla mna je asi zmateny z toho, ze buduci rok by bol taky isty, ze by sme boli malo spolu, ale nebol by, ja sa snazim zlepsit..celkovo a ide mi to ! On to vie a chvali ma, ma zomna radost len.. stale niesme spolu :( chcem ho spat.. teraz som sama, nemam ziadne kamaratky ani s kym sa porozpravat a tak :((

vitali

Možno chce byť naozaj sám. Kto vie prečo, ale to sa nedozvieme. A ked to ani on nevie, prečo to tak musí byť, my už dupľom nie. Ked v živote je naozaj možné všetko.A môže to potrebovať aj preto, aby si uvedomil, že mu chýbaš a na niečo prišiel - tak ako ti uz písali.Ty musíš čakať, bohužiaľ. Tak samu seba sa snaž podporiť, že to čakanie zvládneš. Škoda že nemáš niekoho, kto by ťa rozptýlil.

lonelygirl

Vravel, ze to nieje ani tym, ze sme dlho spolu, ani nijakou inou babou ani city sa mu voci mne nezmenili, len ma proste pocit, ze musi byt chvilu sam ( ano povedal chvilu )tak sme rozideny..

usiko

mas 21, taketo vztahy asi nie su na cely zivoot, ak ano, tak len v mizivom percente...proste mozno chcel len zmenu, lebo chodite spolu od 16....a skoro kazdy clovek chce mat skusenosti aj s inymi partnermi...tiez by si to mala brat ako vyzvu najst niekoho ineho, kto ta obohati inak....

lonelygirl

Mam 21, nie urcite nema inu ja mu verim.. a nepovedala som, ze sme nemali dake problemy, poslednu dobu sme mali kvoli tomu, ze sme boli malo spolu, ale ako som pisala, pracujem na sebe, snazim sa a ide mi to a on to vie. A kamaratky mam , no malo a skoro sa vobec nestretavame.. on je to totizto na dlhsie.. A on je ten najlepsi clovek akeho poznam, fakt ! lepsi neexistuje, je dobry, mily, inteligentny, vie ma rozosmiat proste vsetko super super vedela by som si predtavit, ze by som bola uz len s nim.. v kontakte sme, pisemi si na nete skoro kazdy druhy den co som rada, ja ho proste nejdem len tak zahodit za hlavu to urcite nie, budem na sebe pracovat a budem verit, ako on povedal nic nieje definitivne..

ja2

lonelygirl a kolko mate rokov, ak sa mozem opytat? Mozno potrebuje fakt len cas na premyslenie a pocas tej doby si uvedomi, ci mu chybas alebo nehadali nie. Ja viem, ze to je kruto napisane, ale niekedy su vztahy skor zo zotrvacnosti, ja som chodila s priat. 8 a 1/2 roka.. myslela som si, ako moc ho milujem a neviem si bez neho zivot predstavit. Predstavit si ho fakt neviem, ale ked som sa zahlbila do seba, tak som rozmyslala, ci je to fakt laska, alebo zvyk.. Vies, niekedy je dobre to prehodnotit. Len je trosku zvlastne, ze ste ani nemali problemy.. Si si ista, ze nespoznal nejaku inu? Treebars su len kamarati, vies, ale on mozno aj ked si to nechcel pripustit, k nej zacal citit nieco viac a bol zmäteny, lebo si proste tuto variantu nechcel pripustit, lebo nebol taka kur*a, ze by Ta podvadzal.. A teraz potrebuje proste cas na to, aby si ujasnil v svojich citoch. Je to vsetko cisto teoreticka rovina, tak teraz prosim neplac, ale ja som tento presne rovnaky obraz videla u kamaratky.. Odisla studovat do ineho mesta ako jej priatel, chodili spolu dovtedy 4 roky. Ona spoznala ineho chalana, do ktoreho sa proste asi zalubila.. chodievali spolu von len ako kamarati, skoro rok.. Potom sa s nim vyspala.. a chcela sa rozist s priatelom, ktory nic netusil. No tiez si dala cas na rozmyslenie a nakoniec sa vratila k svojmu povodnemu priatelovi, priznala sa mu, odpustil jej a su spolu doteraz vyse 9 rokov. Vies, vztahy su nevyspytatelne.. Hlavne nebud smutna a pozeraj sa na to triezvou myslou. Mozno o nic nejde. Ja som tiez parkrat tvrdila hrdinsky priatelovi, ze nech sa kludne rozideme, pritom som ho bezmezne milovala.. ale mnou skor hybali hormony :-D aspon sa clovek ma na co vyhovorit :)

lulu22

to ma mrzí! viem, ako sa cítiš, ... zažila som tiež, že mi hovoril ako ma ľúbi, ale jednoducho so mnou nemôže byť. a koľko máš rokov?
a jednému nerozumiem. ako môžete byť niektoré také hlúpučke? akoto, že nemáš kamarátky??? ja sa čudujem holkám, čo ak majú priateľa, všetko predtým-hlavne stretávanie sa s kamoškami-ide bokom?!! a prečo ?? potom vás ten skvelý chalan opustí a vy sa trápite, nemáte s kým sa íst vykecať a rozptýliť.. ja mám takú kamarátku, že všetok volný čas jej organizuje priatel a ked ma chvilu cas/on je preč/, je so mnou, asponže tak..a nedávno jej vyčítal, že ONA nemá žiadne kamarátky. bo oni vždy idú von s jeho kamošmi.
neboj, vela z nas ti rozumie, že si teraz smutná a bolí to. ja tiež momentálne nie som v stave o.k.ale beriem to ako je to. nebol pre teba ten pravy. najdes ineho, lepsieho:) a ste aj v kontakte ešte? či uz ani nie?
p.s.sorry,ze som sa tak rozpisala :)