To akné ma raz zničí...

Príspevok v téme: To akné ma raz zničí...
beep

Prosím vedel by mi niekto poradiť s liečbou vyrážok? Mám 16 rokov, akné mám už asi od 11-12 rokov a už mi to ide naozaj na nervy..Uznávam nie je to najhoršie štádium, ale občas sa dosť vyhádžem.. Tvoria sa mi hlavne na čele a občas na brade, na bokoch mám troška flaky, líca mám úplne čisté..Aknecolorom sa to dá zakryť, aj ked nie všetko.. Dosť ma trápia aj flaky čo mi po vyrážkach (neviem z akých príčin) zostanú.. Vyskúšala som už takmer všetko.. Kozmetička-0 bodov,pleť som mala ešte horšiu a asi aj ´vdaka´ nej mi ostali tie flaky.. Kožná- len mi predpíše lieky ktoré aj tak nezaberajú a dovidenia.. Vyskúšala som už Avene, La Roche,Natura House alebo Biodermu a všetko malo efekt asi taký, že sa mi na pár týždnov zdalo že to ustupuje ale potom to bolo zas také isté, mala som pocit akoby si na to už moja pleť zvykla a nereagovala na to.. Prírodné pleťové masky som už vyskúšala asi fakt všetky. Jogurtovú masku, bielkovú, kvasnicovú, medovú, uhorkovú,rajčinovú, ovsené vločky atd.. Pravidelne jem zinok ale aj na ten si už moje telo asi zvyklo a nevidím nijaké zmeny k lepšiemu.. Zisťujem, že to má neskutočne velký vplyv na moju psychiku, predtým som bola velmi veselá, spoločenská a šťastná, no čoraz častejšie sa mi stáva že ked mám obdobie ´vyhádzanej´ pleti, ani sa mi nikam nechce ísť a ked sa s niekým rozprávam, predstavujem si ako hrozne musí moja pleť vyzerať. Skúšala som si aj upraviť stravu, pijem už iba čistú vodu, nejedla som istú dobu nič sladké, slané ani štiplavé ale nezdá sa mi že by prišla nejaká zmena.. Proste, vyrážky neskutočne ovplyvnujú moje nálady a ja by som už naozaj chcela nájsť nejaký spôsob liečby ktorý mi pomôže, nech môžem byť konečne šťastná a spokojná sama so sebou ako kedysi ... :(

simka111

Ja mam skinoren a eryfluid pomahaju mi ale nie tak ako niekedy a hlavne eryfluid uz nema taku silu na zapalene miesta.. :(
ale davam si teraz sprej s aloe vera ato je velmi dobre,a pijem aj stavu na vnutorne prečistenie s aloe vera :D

gabča

Na vyrážkovú plať vyskúšajte Bioptron od spoločnosti Zepter. Ja ho vlastním už 10 rokov a používame ho doma na všetky zdravotné problémy. Ak chcete, kontaktujte ma, poviem Vám viac.

zufala1222

ja som etraz zmenila koznu som isla do svidnika ku zelenkovej vraj je najlepsia kozna na slovensku a jej lieky uzivam dva tyzden ale elmi zmeny nevidim mozno trocha sa mi jazvicky stahuju po kolko mozem cakat uz zlepsenie ?....ak by jej liecba mala zabrat tak vysledky prve pridu po akom case? a ak je to naozaj travenie tak co stym mam robit ?

stellka

ahoj, mna mamina zobrala pred pol rokom k dr. albertovej do bratislavy, lebo pocula ze vie pomoct a tak sa u nej liecim a mozem povedat ze sa to velmi zlepsilo to moje akne vlastne uz mam len pri menstruacii nejaku malu vyrazku aj to hned prejde. mozno by aj tebe pomohla je fajn sme si pokecali a uzivam teraz od nej ljeky najskor ma vysetrila nebolo to zle. tak skus.

gabino20

pravidelne uzivanie koloidneho striebra a priame aplikovanie na akne plus uzivanie aj dalsich koloidnych p. ako med, zinok urcite pomoze. Neveril som ze nieco take dokaze pomoct nakolko prva liecba u mna nezabrala ale pri druhej mi to pomohlo, mal som som s akne problemi uz dlhsie tak liecba trvala o to dlhsie. Pozri strtanku Koloidne.sk a urcite ti to pomoze, dolezite je len uzivat dlhsie. Overene.

zufala1222

ja mam tiez problemy s akne a pouzivala som zinerit duacal gel i skinoren i ine hovadiny nic nepomohlo iba nacas troska...teraz mam mydlo dajake aj differine aj tablety a iba male zmeny vidim ...ale ja si nemyslim ze je to puberta pretoze mi to zacalo asi pred rokom ked som jedno obdobje neskutocne wela cokolady zjedla a odvtedy je prekliate obdobje anemozem sa toho zbavit som kazdy den v depresiach ztoho chcem naspet svoju tvar aby som mohla byt stastna zas,...myslim si ze to nieje pubera ale travenie ..a jedna liecitelka taka nwm jak by som ju nazvala mi powedala ze to nieje puberta ale jednoznacne travenie takze mam nejake lieky a uz len verit ze mi pomozu lebo sa na seba bojim pozriet do zrkadla uz ..=( nieviete o niecom co by mi pomohlo take male jazvicky vyljecit ? nje take hlbkove welke ale iba take malicke povrchowe ale predsa jazvy..

anjelik9

to som si všimla aj ja že najprv niečo zaberie a po čase to prestane preto treba striedať...na flaky je dobrý duac gel abo glyco A podporujú rýchlejšie olupovanie kože takže pekne ti miznú flaky =) a mne sa ta kvasnicova maska zdala fajn len ja som ju používala len chvílu bo som bola leniva =) ale teraz som zase začala...ale je aj dobré vedieť prečo sa vyhadzuješ napr ja som sa najpr preto že som mala mastnú plet z toho ucpane pory a nasledne vyrazky a na to mi stačil garnier pur A, ryor aknestop, bioderma sebium ale teraz sa vyhadzujem kvôli kramom a to mi nezaberajú ani veci od kožnej (momentalne ten duac vyrážky sa mi síce tvoria ale aspon mi rýchlejšie tie vyrážky zmiznú a pekne mi aj flaky miznu)

janab

Môjmu priateľovi zázračne zabrala jedna tabletka náhodne podaná, ked mal teplotu...je to širokospektrálny liek, ktorý o.i. lieči aj zápal kože. volá sa Clarythromycin - žlé veľké tablety. Mal neskutočné až hnisavé ložiská, ktoré sa objavovali zrkadlovo na tvári...požil jednu tabletku a odrazu na druhý den ani náznak po zapálených vyrážkach..tu bol dôvod jasný - zápal kože...v tvojom prípade ide o akné a doporučila by som solárium..nie dlho, stačí pre začiatok možno 3 min. a denne pridávať do tých 5 min. Možno ti to pomôže..mne solárium pomáha pri herpesoch na ústach...skús to. Myslím si, že ti nepomôžu žiadne krémiky, škoda penazí, je to proste záležitosť kože a podkožia..bola by škoda, keby si si akné zničila pleť na tvári...my sme ako pubescentky používali aj zinkovú masť..vysušuje a ukľudnuje...

2zuzana2

Ja som mala rovnaky problém , a pomohlo mi ked som sa vyhádzala zašla som ku kozmetičke a ta mi vyčistila celu pleť prvy tyžden som bola červenejšia ale mala som na mesiac od vyražok pokoj:) redtým som mala vyrážky aj na čele a teraz mam čelu uplne bez vyrážok...skús snad to pomôže :):)