neviem pozitivne myslieť a idem na dovolenku v stredu

Príspevok v téme: neviem pozitivne myslieť a idem na dovolenku v stredu
lubomirdržsa

ahojte, mam 22 rokov a mam isť na dovolenku 25.augusta. moj pribeh je taky že som sa na to tak velmi tešil že som sa bal že sa niečo stane a tri tyždne pred tym som ochorel nachladol. nemal som teplotu ale som si namyšlal že som chory atd. po tyždni som si uvedomil že vysoke davky vit. c ktore som praktizoval na sebe v praškovej forme mi mohli sposobiť ovela važnejšie problemy. /to cely čas som bol v strese/ čiže po internete som hladal čo mi môže byť a už to začalo, najprv prekyslený žaludok, potom som stracal pamať /naozaj som si nedokazal zapamatať dve veci naraz - všetko zo stresu / a neviem čo všetko som ponachadzal na nete. plno liekov b komplex rybaci olej a neviem čo som pominal.... tak som navštivil psychologičku testy potrvrdili že musim k psychiatrovi..ako tak som sa zmieril s plačom.... a predpisal mi frontin.... ale nedokažem sa tešiť na nič malokedy si poviem že vau tešim sa prosim poradte mi ja mam strašnu psychiku ...viem že stres mi robi zle ale ja nedokažem bojovať ...nedokažem nemyslieť na to že som tam kde som ..... nedokažem sa tešiť na dovolenku na ktoru som sa tak velmi tešil.teraz som mal aj nočnu moru v noci...plno myšlienok v hlave...... prosim existuje z tohto vychodisko? neviem pozitivne myslieť, prosim este raz sa pytam existuje vychodisko? /nechcem chodiť na internet lebo sa bojim tak poprosim priatelku aby mi pozerala vaše...dufam pozitivne ohlasy..... strašne sa bojim , už si aj namyšlam že sa to neda , že mam slabe lieky , prosim ja chcem sa z toho dostať ale neviem pozitivne myslieť a tak velmi chcem ...tak velmi sa snažim....prosim existuje vychodisko,??.((((((((( len mi nenapište že som na tom velmi zle...lebo ja si to určite toto pozriem, to viem....a moja psychika to je momentalne tak vyčerpana..... chcem zažiť s priatelkou peknu dovolenku . je to naša prva dovolenka, chcem si ju užiť...ale až mi je do plaču že sa nedokažem na nu tešiť.... je mi z tohoto zo všetkeho na nič!!!

jajka001_

ja sa radsej nikdy netesim, aby sa ta nahodou nepokazilo :)) zakon schvalnosti. neboj sa. ved ti nic nie je. dovolenka bude fajn, vsetko bude ok.

líštička

Uvidíš, že keď na tú dovolenku pôjdeš, hneď sa ti uľaví, stres a trápenie sa z teba vyplavia. Nesmieš si veci tak pripúšťať, dôležité je, aby ste sa s priateľkou cítili dobre a podľa toho, čo píšeš, máte pekný vzťah plný dôvery, takže tá dovolenka dopadne určite dobre! Kam sa chystáte?

fhjzunk

Až tak si sa na ňu veľmi tešil, že si sa bál, že sa niečo pokazí. Namýšľal si si to a privolal si si to. Podľa mňa je to normálne, že si sa tak bál. To každý, ale myslím, že ti to vynde. Musíš sa tešiť. V živote ti nepomôže keď sa budeš len trápiť. Bude to okey len si povedz, že si normálny a všetko bude normálne. A skús o to poprosiť aj Boha ;) pomôže to uvidíš..