Chorvátsko - Istria - Rabac počasie v SEPTEMBRI??

líštička

Pár rokov dozadu sme boli v septembri v Chorvátsku a mali sme 35stupňové horúčavy. Pršalo iba jednu noc. Ale to bolo v Dalmácii-Makarska, to je južnejšie.

slecna3

bože, tie predpovede vyzerajú hrôzostrašne:(( len 22 stupňov? a večer 11? Keby som to vedela, tak si tú dovolenku neobjednám, joooj:((

Maťa22

Presne takto pred rokom som bola v Rabacu, a musim povedat, ze bolo fajn. Pocasie tiez prialo i ked posledne dni fukal vietor a vlny boli neskutocne (co mi vobec neprekazalo). Cez noc sem-tam zaprsalo ale to sme uz spali takze nam to neprekazalo aspon sa dalo spat dobre kedze sme na izbe nemali klimu. Inak nam cez den pekne svietilo :)

AdulQa

Ludkovia.. v piatok idem do Basky voda.. ale tie predpovede na buduci tyzden nie su priaznive.. hlasia dokonca 19 stupnov.. Na kolko mozem verit tymto predpovediam??

whee_ee

lebo dnes som kukala na TA3 či kde, že už veľa oblastí horí a aj pobrežie chorvátska a tuším to bola zrovna Istria, ale to neviem isto...

slecna3

uff no dúfam že tam nehorí:) som teda zvedavá na to počasie...videla som dnes v obchode taký chutný svetrík čo by sa hodil k šatám, tak si ho veru asi pôjdem hneď aj kúpiť, asi ho tam využijem:))