herbalife-je to pravda?

Príspevok v téme: herbalife-je to pravda?
lucka856

zdravim,chcem sa opytat ako to je s vyrobkami herbalife..lebo niekde som citala ze vraj v celej amerike je to zakazane,ze to moze vyvolat rakovinu a bla bla ale nezda sa mi to ked som googlila nic som nenasla take...a mam teraz doma taku masku od herbalife a je naozaj vyborna na tvar,tak nevieme, viete o tom niekto nieco viac?

trubelkaa

lucka856:
ahoj, ja pouzivat tuto kozmetiku uz asi 2 roky a je naozaj perfektna vsetky ich produkty a to im teraz nejdem robit reklamu ale naozaj to tak je. mame v rodine ze mame velmi zlu plet (akne naozaj dost hnisave atd.) pouzivat ich kozmetiku rano a vecer a vysledok je uzasny ked sa teraz pozriem do zrkadla taq mam par malickych vyrazok, to sa neda porovnat s tym, co bolo!

jajka001_

podla mna je to skor vacsinou neucinne a dost predrazene. ak ti robi dobre ta maska, preco ju nepouzit. niektorim ludia vraj aj pomohla, urcite to nie je ziadny zazrak ale ... ludi skor vytacaju tie ich praktiky akym robia predaj. este som necitala ze by to niekomu uskodilo. skor ze to nepomohlo.

Well

Kanadské ministerstvo spravodlivosti podal viacero trestných obvinení proti Herbalife za falošné zdravotné tvrdenia a klamlivej reklamy praktiky v roku 1984. Kalifornia ministerstvo zdravotníctva, California Attorney General, a FDA priniesol civilnú žalobu proti spoločnosti v roku 1985. Spoločnosť bola poverená robiť klamania spotrebiteľa, nesprávne tvrdenie o lieku, a prevádzkovanie nelegálne 'nekonečné-reťazca' režime. Herbalife dosiahol out-of-court urovnanie zaplatí 850.000 dolárov v nákladoch, poplatky a pokuty

translate.google.sk