holka s piercingom..pekna alebo nie?

dddd

je to zásah do koźe a koźa patrí do zóny srdca podĺa ćínskej folozofie prúdenia energií v ćloveku. Porozmýśĺaj ... aj inak sa dá skráśliť..

x_lola_x

mrs.x wau tak to mas perfektnych rodicou :) ja som mamu musela presviecat dost dlho na pierc do nosa :D ale nakoniec povolila.. ale do pupku sa jej to nepaci :/ tak uvidime... o tetvani neche ani pocut zatial :D mne sa to moc lubi ale chcem si dat az po 18 .. myslim trvale :) bojim sa ze by sa mi to teraz natiahlo este nakolko stale rastiem.. o mesac budem mat 14 :)

mrs.x

tattoo som dostala k 15 narodeninám (mal to byť pôvodne piercind pod nos resp do hornej pery tzv znamienko krásy :) ale rozmyslela som si to a dala som si tetovanie, termín som mala tiež mesiac do predu čiže poriadne rozmyslené, tetovačku mám len dočasnú - na šírku 10 cm ornamentík a na výšku tak cenťák...a mám to na bedrách čiže ked nechcem aby mi to bolo vidieť tak mi to nie je vidieť a ked chcem tak je...dovolili mi to asi pre to, že maminka má tiež dočasné na pleci asi 5 cm ornament a tatko má na ramene farebné doživotné slnko...ked budem staršia chcela by som ešte hviezdičky - majú pre mňa obrovksú hodnotu ako symbol a nejaký text piesne alebo také niečo alebo aspoň dve slová...to sa mi velmi páči... moja terajšia kérka je tiež prispôsobená, že prípadne by sa dala pretetovať na väčšiu a na stálo ak by som chcela...v máji tento rok (16 rokov) som si dala piercing do pupíku - sama som našetrila a maminke som to len oznámila..nej sa to velmi páči a rozmýšla, že si ho dá tiež, a asi týždeň dozadu som si dala pierc do jazyka. Naši mi to nejak extra nedovolili ale ani nezakázali a dala som si ho ked boli na dovolenke...najhoršie bolo, že sa babkám nepáčilo, že moc nechcem jesť :D nikomu som o tom nepovedala, vedel to len môj priatel a dedko...teraz to vedia aj naši, maminka si myslí, že je to hnusné ale tatko stále chce aby som mu to ukázala a ked som mu to ukázala prvý krát mi neveril a myslel si, že na jazyku držím guličku=D Inak priatel neobl nadšený ani jedným ale o ten v pupíku sa stará ako o dieťa, stále ho kontroluje či nie je zapálený, či mi nahodou netrčí nejak do blba tá činka či tam nemám špinky a tak :D a ten v jazyku sa mu zatial až tak nepáči ale jedno miesto na jeho tele ho vie velmi velmi oceniť :D takže si tiež zvykne ;) inak pár učitelov videlo moje tetovanie a nejak to enriešili...podla mňa takéto veci by si mali dať len mladí ludia - aj keby mali 50 rokov, podstata je, že sa cítia mladí...inak za svoje telo sa v tomto smere nehambím a nemienim piercingy pred nikým skrývať...je to snad moja vec nie?=D v novembri budem mať 17...

rocknrolla

taakze x_lola_x :) ja som si v 13 tiez dala spravit piercing do pupka.vtedy ma to bavilo proste :D moj osobny nazor je ze na tom ci mas 13 alebo 15 nezalezi... hlavne je ze sa to paci tebe tak drzim palce :)

rew

ale> klobuk dolu, podla mna spravny pristup, aj ja chcem byt taka ked budem velka :D
x_lola_x> ak je tvoj styl taky ako ho opisujes, myslim ze jednym piercingom do pupku nic nepokazis.. :) navyse pupok je podla mna fajn miesto ktore vies zakryt v situaciach kedy nie je vhodne ho ukazovat.. ;) vlastne v takych situaciach asi nie je vhodne ukazovat pupok ako taky.. aspon teda s takym nazorom sa stretavam u niektorych 'slusnych' ludi, ja proti pupkom nic nemam :) len si to prosim ta daj spravit odborne :) tiez rozmyslam nad piercingom v pupku, ale to az ked budem mat to sexi vypracovane brusko (= asi nikdy :) )

ale

tak co sa tyka veku to necham na tvoju mamku...ja som mamoua dala som hranice na pircing 15r a na tetku 18r a sme vsetci spokojny