Piercing v jazyku - ako daleko od spicky ho mate? kolko mm ?

nikuska11

ahoj no ja ho mam ties 2cm od špičky ale ak je aj precie tak to neva moja kamoska ma v jazyku 3 piercingi a ma ich precie tak to neva :)

Babatenko

ja mam nejak 2,7 cm a je fajn =) aspon ho neni vobec vidno ked rozpravam, nez ked ho ma clovek uplne na spicke, sa to tam potom blikoce .. ale ja koli serioznosti si uz nemozem dovolit, ale pri sexe aj pri bozkavani je super =) a clvoeka to prijemne prekvapi, ked nevie, ze ho mam, lebo to nevidi =)

Kylie89

Teta hovorila, ze dava sa od 1 cm po 3,3 cm ci ako ... :) Presne v strede jazyka mozes mat aj tri piercingy za sebou a neskodi to, aj dva vedla seba som videla, vselijako.. len nesmu ti pretat tie hlavne dve tepny... ja si dam asi dva za sebou :) Kamosova frajerka ma, a ze je to super, najlepsie :D:D ale ona je punk.. :)

sestra ide pozajtra, dam si asi aj ja :)
:D:D
alebo rovno dva :D:D
to by som si dala teda :)

arana

haha ty chces presne na milimetre? nemam si strkat pravitko do ust? :D:D:D co ja viem mam ho asi tak cm od spicky plus minus...mna sa nepytali kde ho chcem oni vedia kde ho maju davat aby nezavadzal alebo aby neskodil...

mrs.x

nejde o vzdialenosť a moc v predu je naozaj nepraktický, ten čo jej ho bude robiť jej bude vedieť poradiť najlepšie...pre predstavu ja ho mám cca 2cm od špičky ked mám uvolnený jazyk