nervozita?

Príspevok v téme: nervozita?
33nikaa

ked som vonku, teda stava sa mi to nanestastie pri chalanoch hoci su to dlhodobi kamosi, citim sa fajn ale zacne ma velmi boliet brucho a naduva ma. strasne mi to vadi, ked sa potom hybem ze ideme na diskoteku alebo tak tak je to lepsie ale proste akoby som nemohla dlhsie sediet. je to len nervozita alebo mi kofola robi sarapatu v traviacom trakte :)? prosim poradte co s tym.

33nikaa

skusila som to len s dzusom a bolo celkom fajn :) to asi tie bublinky. nie ja som ju nepila lebo je IN ci co... vobec. teraz mi zachutilo pivo celkom :) s mierou samozrejme :D ved som nejaka dama :D ale vies ked nechcem pit, vzdy automaticky kofola, prve co napadne... teraz teda bude automaticky dzus :) aa som rada ze to nie je tzv psychosomaticke... teda ze to nemam z pritomnosti niekoho :D to by ma nastvalo :D vdaka za reakcie :)

beskyd

daj si namiesto kofoly pivo a bude po probleme..., je dobre na travenie a este obsahuje aj vitaminy B,H, bielkoviny, antioxidanty (prevencia rakoviny), sacharidy, vlakninu, zinok, ktory ma priaznivy ucinok na plet a vlasy, dalej horcik a vapnik pre zdrave kosti a zuby...

lost

To je otazka typu:
"Vypil som SAVO a citim sa zle, cim to moze byt?"

Ale nee.. skus bez tych bubliniek :)
daj si nejaky dzus, alebo ice tea, alebo nieco nie drasticke na zaludok..

ps: to ze nepijes co je "IN", nech ta netrapi, inac si robis zle len sama sebe..

whee_ee

podľa mňa to môže byť kofolou a sedením, lebo mne sa toto isté robí pri kole a sedení s kamošmi, a potom to musím rozchodiť :D asi tie bublinky :)))