pôrod

andrejkaa

Bat si sa mala, ked si nohy roztahovala, stetocka mala. Bodaj sa ti nieco stalo, aspon by bolo o dve male hoviadka na svete menej.

maccka

ahoj paulika, nič sa neboj, síce máš ešte málo rokov, ale zvládneš to. ja som síce na predpôrodné seansy nechodila ako píše alicka, a nemala som epidurálku ani nič podobné.ja osobne som mala bolesti ako pri menštruácii len o niečo intenzívnejšie a cítila som tlaky. Pôrod bol dobrý netrval ani 20 minút.Prajem veľa šťastia.

alickaj

Si ešte síce mladučká, ale zvládneš to, neboj sa.Ja som rodila síce dávnejšie, ale ked sme chodili na také predporodné seansy tak nám doktorka prizvukovala, že tá bolest bude mat koniec a na jej konci je krásny výsledok.A dnes má škadejaké vymoženosti, epidurálky.Ešte sa tým nezaoberaj, ešte máš čas, zatial mysli na to malé a teš sa.

makra

tak to ste jej teda pomohli....paulika, bohuzial ti neporadim, este to nemam za sebou :), ale kamoska vravela, ze mala bolesti o trochu vacsie ako pri menzese, potom si dala epiduralku a velmi si ju pochvalovala, citila len tlak, bolest nie