Vadí mi,že chudnem, som čudná?

Príspevok v téme: Vadí mi,že chudnem, som čudná?
svyska

Ahojte, mám čudný problém, veľa z vás tu píše ako veľmi chce schudnúť, veľa dievčat má aj problém s bulímiou, ale mne naopak vadí ked schudnem. Chorobne sa pozorujem a vážim či som neschudla a ked viem že áno, tak na váhu radšej nejdem. Zažívam veľa stresu, práca, choré dieťa, nezhody v manželstve a potom to ide, nechutí mi jesť a váha klesá. Potrebovala by som kamošku čo má podobný problém a ktorá by si chcela o tom písať a vlastne o všetkom.

thin-ky

Dámy a páni,
utrpením je byť tlstý ale aj chudý, ak máte miestami kŕče už len z toho že sa natiahnete /lebo nemáte pomaly ani kus tuku, či mäsa/ a ľudia Vás zo srandy buchnú a povedia Vám, že si zlomia prst na Vašich kostiach, tak to nie je o nič lepšie ako byť tlstý. Všetko má svoje plusy aj mínusy, ale radšej byť "obalený tukom" a potiť sa ako prasa, než dokázať spočítať stavce a byť modelom pre budúcich chirurgov.

svyska

Dík za povzbudenie, ľudkovia, skúsim sa na ten svet pozerat inak, bez stresu, len neviem niekedy sa toho tak navalí, že mám pocit, že už dalej nevládzem.

janka24

Ja som tiež dost schudla pri dvoch detoch a ešte pracujem a manžel je v Anglicku. Ja aj jem,ale chudnem,lebo vela vybeham,ale ja tiež nerada velmi varím skor pečiem,ale nemám na to niekedy čas,alebo chut...a tiež nedostanem do seba vela jedla hoci sladkosti aj hej:-)

janka24

Ja som tiež dost schudla pri dvoch detoch a ešte pracujem a manžel je v Anglicku. Ja aj jem,ale chudnem,lebo vela vybeham,ale ja tiež nerada velmi varím skor pečiem,ale nemám na to niekedy čas,alebo chut...a tiež nedostanem do sbea vela jedla hoci sladkosti aj hej:-)

janka24

Ja som tiež dost schudla pri dvoch detoch a ešte pracujem a manžel je v Anglicku. Ja aj jem,ale chudnem,lebo vela vybeham,ale ja tiež nerada velmi varím skor pečiem,ale nemám na to niekedy čas,alebo chut...a tiež nedostanem do sbea vela jedla hoci sladkosti aj hej:-)

Iveta Michael

no z takýchto stresov sa skôr chudne ako priberá...ale aj tak buď rada že nie si tučná lebo potom by si len vedela aké to je psychické utrpenie...to píšem skôr za ostatné diavčatá a ženy,ver mi je oveľa lepšie aj zdravšie byť chudšou ako tlstejšou...z toho sú potom len samé vážne choroby!

kafe

Aj mne vadí, že chudnem, tiež je to stresom a deťmi.. ale veľmi sa mi o tom písať nechce. Proste sa snažím nestresovať, variť (neznášam varenie) a jesť riadne, a keď je kľudnejšie obdobie teším sa že naberám váhu a vyzerám ako človek.
A ako písal stifan, neber život až tak vážne. Prestaň sa pozorovať, váhu vyhoď alebo odnes do pivnice a všímaj si svet okolo.. ľudí na deckom ihrisku, tvoje deculo, choď sa prejsť po vonku aj keď prší.. proste vyvetraj hlavu - to je niekedy to najlepšie riešenie. Tou zodpovednosťou sa asi "zožieraš"...

svyska

No vieš ja nedokážem nebrať veci vážne, všetko beriem asi až moc vážne, pretože mať dieťa je zodpovednosť, mať prácu tiež a to isté platí aj v manželstve. A ked je toho na mna veľa, čo v poslednej dobe je, tak vtedy ta vaha ide dole a jem len nasilu

stifan

neber zivot az tak vazne ,papaj z chutou ,rob si zo vsetkeho prdel ,uvolni sa...a mala by si priberat :)len to neprezen hihi aby si nam nahodou neztucnela...lebo ta budeme potom zase ztencovat :))