Obrovská chuť do jedla

Príspevok v téme: Obrovská chuť do jedla
JogoBella

Prosím poraďte čo mám robiť, lebo už to nezvládam. Môj problém spočíva v tom, že neustále musím niečo jesť. Už som z toho úplne vyčerpaná a zúfalá. Jem toho toľko za jeden deň, čo nezje bežný človek za týždeň. Nejde len o sladkosti, ale všetko. Dokážem zjesť aj 10 žemlí na večeru k tomu hrozno, detskú výživu, a to ani nehovorím čo ďalej. Stále mám pocit hladu. Ja už ani neviem či si to namýšľam. Nemám zatiaľ nadváhu, ale postupne vidím ako priberám. Už to trvá asi tak polroka. Mám obavy, že keď s tým neprestanem tak skončím ako moletka. Všade čítam ako to každý zvláda, odopierať si jedlo, tí čo chudnú tiež dokážu vydržať, ale ja nič. Nechcem ani tak chudnúť, len prestať sa takto obžierať. Snažím sa robiť čokoľvek iné, aby som na to nemyslela no nejde to. Sedím za PC? Musím niečo jesť. Upratujem? Musím jesť. Čítam knihu? MUsím niečo jesť. Proste stále.
Nevie mi niekto poradiť ako to riešiť? Lebo ja mám už pocit, že som vyskúšala všetko.
Ďakujem

Catali_na

Neberieš nejaké vitamíny? teda konkrétne vitamín B? lebo ja som mala zlé nechty, tak som brala B komplex, a to som sa rozožrala ako kyseina.bola som zufala že prečo to tak je, ale potom ma napadlo vysadiť ho a je to ok,.. ale nemaš napr. pasomnicu, hlisty ? . ktoré ti vyžierajú všetku potravu čo zješ a tebe tak prakticky o chvíľočku v žalúdku nič neostane? nechcem strašiť, je to malo pravdepodobne, ale skor sa priklanam k tomu psychickemu zlyhaniu, musis mat nejaky dovod preco si s tym zacala...

mnau1234

Ahoj, ja som mala podobny problem. Je to pravdeposobne nieco psychicke, nejaky problem z minulosti ktory sa ti teraz odrazil na prejedani. Ja som to riesila tak ze som skusila ryzovu detoxikacnu kuru, ktoru som drzala mesiac. Samozrejme po skonceni a zhodeni 15 kg som to pokazila a zacala som sa opat napchavat. Tak som zacala pravidelne kazdy den jazdit na bicykli a pomohlo mi to. Nemam uz zachvaty zravosti a ked mam chut na sladke a aj ked neodolam, uz nedokazem zjest toho vela. Vaha mi znova klesla. Dufam ze mi to vydrzi.

LadyOpium

je to blbosť ešte viaccochorieš ale ja to robím pravidelnou kontrolovu váhy a po uistení že som nepribrala som kludná

Futuristka2

Ja zase pre istotu nejem nič a keď aj niečo zjem mám z toho stres pretože po rapídnom schudnutí sa bojím že sa o5 dostanem na povodnú váhu:/..veru nwm čo je horší prípad

LadyOpium

záchvatovité prejednanie to patrí na fúrum o poruchách príjmu potravy...držím palce aby si to prekonal/a...a skús sa o tom z niekým povyprávať porípade navštív psychológa...

zoranka8

No ja byt Tebou, idem na vysetrenie stitnej zlazy... alebo ak nechces, kup si v lekarni chrom, ten by mal potlacat chut do jedla.
Alebo nezacala si pit nejake zvlastne caje?
Napriklad ja ked som pijavala meltu, tak som bola hned strasne rychlo hlladna...

TrainingBoy

Povedala si ze to zacalo pred polrokom, asi tam bude nejaky "spustac". Takze preco si vlastne zacala? Clovek ked nema dost radosti inde, tak ju hlada v jedle.
Ocividne ta tie veci nedokazu dost zaujat ked popri nich musis jest. Ja ked sa musim sustredit tak je jedlo to posledne na co myslim. Ked toho mam vela tak sa mi stane ze uplne zabudnem na obed. Nemala by si na jedlo tolko mysliet. Inac 10 zemli, to je vykon, to by som ani ja nezvladol a to som nebol ziaden priemer :). Skus este viac pit, ked budes mat zaludok plny vody tak nebudes mat chut tolko jest. Skus aj obmedzit jedlo ktore mas na dosah(ziadne cipsi a sladkosti v tajnej skrysi, ziadne skvele jedla v chladnicke), ked dostanes chut a nebudes mat nic po ruke, tak si dvakrat rozmyslis ci budes nieco jest.