Nepríjemné kŕče

Príspevok v téme: Nepríjemné kŕče
Anežka

Dobrý večer, mám problém a potrebovala y som poradiť. Už dlhšiu dobu sa mi stáva akokeby som dostala kŕč do vagíny. Cítim ako keby sa ten kŕč tiahol od vagínu ku kkoneční a občas až do podbruška. Strašne to bolí, ledva vtedy chodím a ani na WC sa mi nedá riadne ísť, tá bolesť sa nedá vydržať. Neviete mi prosím Vás niečo poradiť na tento problém?

jaLENja

Ja mám endometriózu a takýto príznak som nikdy nemala, ale nehovorím, že to tým sa tá diagnóza vylučuje....
Skús sledovať či to príde po ejdle, alebo keď potrebuješ ísť na "malú" ... môže to súvisieť aj so ženskými vecami, aj s močovým mechúrom... Takže najskôr za gynekológoma ak ti on nepomôže, tak by ťa mal poslať na urológiu.. prípadne nefrológiu.

odpovedam

s tymto som sa u nikoho nestretla. Necitim sa povolana radit, kedze sama neviem, ako by som si v takej situacii pomohla. Mozno nejaky zapal, kto vie... myslim, ze je najlepsie kontaktovat gynekologa, aby sa to casom nezhorsovalo... napadlo mi, ze by to mohla byt endometrioza, ale ta ma tusim kusok ine symptomy...

Anežka

Odpovedam : nie nepomohli, ono je to len také chvíľkové na nejakých 15min až polhodinu...a potom to prejde hneď ako keby sa nič nestalo....

nemyslím, že to má niečo s menštruáciou, bo sa to objavuje aj mimo mojich dní...

odpovedam

lieky na bolest nepomohli? Je to v suvislosti s menstruaciou alebo nie?
okrem volnopredajnych liekov na bolest. pripadne este teplych obkladov neviem nic lepsie poradit... urcite gynekolog pomoze viac :-)