zehlicka remington-objednanie z internetu

Príspevok v téme: zehlicka remington-objednanie z internetu
[zruseny8]

rozmyslam zeby som si objednala zehlicku na vlasy z netu. myslite ze je to dobry napad? jedna sa o tuto stranku www.obchodobchodov.sk - mate niekto s nou skusenosti? pretoze som pobehala cele mesto a u nas zehlicku ktoru chcem nemozem najst, vlastne takmer ziadnu od znacky remington. a este jedna bodka na zaver: dnes mi povedal predavac v elektroobchode ze preco si myslim ze remington je dobra znacka, ze je to obycajna cina a ovela lepsia je rowenta alebo ine..no co na to poviete?

[zruseny8]

no prave mi prisla, dufam ze bude dobre zehlit..trosku som ostala taka sklamana ked som ju uvidela, neviem ani preco..ale je slusna :))

[zruseny8]

presne tuto chcem, uz som ju aj objednala, prave mi prislo mailom ze zajtra ma prist. uvidime co to bude :)dnes som bola aj u kadernicky, tak sa velmi tesim :)

Karina

no ta S1051 je primarne prave na natacanie, kvoli tomu je aj taka uzka a ma uzke aj platnicky... a je taka zaoblena, ak si chces robit kucery, tak musi mat zehlicka zaoblene hrany, inak by sa ti tam robili take "seky" na kucerach... ktory to presne model ty chces vlastne? ja som myslela, ze tuto :)

matussska

ja som si tiež objednávala žehličku na vlasy remington z tejto stránky a neľutujem. V nedeľu večer som si ju objednala a v utorok ráno už kurier zvonil pri dverách. Najprv som sa zľakla ked som videla že škatula je otvorená, ale bolo to z toho dôvodu, že vypisovali záručný list. Takže za mňa áno.

[zruseny8]

a nevies presny nazov toho pripravku? chcela by som si ho pozriet na nete popripade aj jeho fotku :) aby som vedela co hladat. mozes aj ten L'Oreal a aj Wellu teda ak vies..diky :)

Karina

no ono prave co sa tyka tychto ochrannych sprejov to je take dost osemetne... hovori sa, ze v drogerii kvalitny sprej na ochranu nekupis (neviem, co je na tom v skutocnosti pravdy), takze je lepsie investovat tych par eur viac do spreju original z kadernictva... predsalen to je aj istejsie, kedze kadernicky tie spreje denodenne pouzivaju, tak aj vedia poradit... ja som si chcela kupit Syoss Heat protect, ale po tom, ako som preletela par for som usudila, ze radsej pojdem do kadernictva po nejaky kvalitnejsi... L'Oreal je zevraj dobry, ja som si domov doniesla Wellu... vysiel ma 10-11 Eur, myslim ze ma 200ml a aj pekne vonia :)