kamosky stoja za prd..

Príspevok v téme: kamosky stoja za prd..
fasirka

moje kamosky su vsetky rovnake. vedia len ohovarat, ci uz mna za chrbtom, alebo zase dalsie kamosky predo mnou, a dohodnut sa s nimi na niecom, to stoji tiez za hovno. hned ako sa ozve chlap, tak okamzite odsuvaju vsetkych ostatnych prec, bez ohladu na to ze sa na niecom dohodli. aj by som sa rada na ne vykaslala a zacala sa bavit s niekym inym, ale to nie je az take jednoduche :(( no kde mam najst normalne kamosky?

cherry76

ja mám uplne ten istý problém ako ty...na jednej strane mám takéto kamošky a na druhej to sú "malé" baby, ktoré sa naháňajú po triede a obia veci ako nejaké 13-14 ročné.... pri tom u náv s triede je vekové rozmedzie 16 - 19 a tie staršie sú mix detí a ohováračiek...tiež nemám normálnu kamošku, ktoru by som mohla zavolať či von alebo na diskotéku alebo do posilovne...velmi ma to mrzí ale je to tak =/

Iveta Michael

fašírka...je dobré že si tolerantná,ale odtiaľ potiaľ...a podľa mňa by si bola pre ne zaujímavejšia keby si sa trošku od nich ,,odpútala,,a začala sa priateliť s chalanom alebo aj dvoma,to by si len videla ako by sa tvárili keď by si ich trošku ignorovala.:)) Vôbec muž je myslím pre babu oveľa lepším kamarátom ako žena...najmä úprimnejším.

uhlie

To by som aj ja rad vedel, kde tu najst nejaku normalnu kamosku. Ale pokial nieco slubuju a neodrzuju to, tak to znaci o velmi nizkej inteligencii. Nemusis sa bat. Aj tak si nikoho normalneho nenajdu a ich zivoty budu stat za hov..

Michal z PU

Ja ako chlapec mám zas radšej dievčatá... Je síce fakt, že dosť ohovárajú, no chlapci sa zas radi porovnávajú a navzájom súťažia :) Mama má doma kaderníctvo, takže tu má veľmi veľa žien a poviem Ti, že sa tu klebetí až sa z nich dymí :D Niekedy tie klebety ani nevydržím a radšej sa vytratím, nech to nemusím počúvať :D