Je to hnisava angina?

Príspevok v téme: Je to hnisava angina?
misheliiik

Zacalo to tym ze som citila nieco v hrdle nebolo to nejake vyrazne ale citila som ze tam proste nieco mam..zacala som kloktat s florsalminom a asi po 2 dnoch sa mi objavili take biele vybezky mama povedala ze je to hnis .moze byt,no mna nic nebolelo ani som nemala teplotu proste nic,len som to tam mala a zle sa mi prehltalo..vcera som bola u doktorky ktora mo raz kukla do hrdla povedala ze tam mam hrcu a predpisala mi bioparox.no stale na jednej strane nieco citim ze tam je,a mam zdurenu uzlinu a davam si na to octanovu mast a studene obklady. No ta jedna strana stale nechce ustupit ani ked berem antibiotika.je to hnisava angina alebo to moze byt aj nieco ine?co si myslite?

Ema

Ahojte mám problem mám už 2 dni niečo v krku zaseknute je male lebo nič veľké som nejedla. Prosím čo mám robiť ? keď prehltam tak to tam citim že tam niečo mám.
Ďakujem ak poradiťe.
A prepáčte že píšem do témy niekoho iného.
Ema.

misheliiik

jajka si tu? od vcera vecera mam v hrdle,teda v krku taky pocit ako keby sa mi nieco tak zaseklo,ako keby kusok jedla.. ale ked prehltnem ostane to tam furt.. a je to neprijemne mam pocit ze sa v noci zadusim alebo co z toho ked to neprejde :( ako kebz sa mi maly kusok jedla zasekol v krku a nejde odtial prec co mam stym robit???

misheliiik

No od piatka sa liecim najprv som to mala na oboch stranach teraz to mam na jednej ale zatial to tam furt este citim ..to biele tam uz neni ale citim to furt