Spolužitie?

Príspevok v téme: Spolužitie?
S1M

Ahojte, s priateľom ideme bývať spolu. Náš vzťah bol zo začiatku na diaľku, (študovali sme v rôznych mestách, ale chodili sme sa navštevovať) no teraz budeme žiť spolu. Kto má s niečím takýmto skúsenosť? Nebola som si istá, či do toho ísť, ale prehovoril ma. Čo ak sa pohádame? Na čo si mám dávať pozor? Ako by to malo fungovať?
Ďakujem

MultiLevel

tiez sme fungovali vyse 3 rokov na dialku a potom sme zacali spolu byvat.
Chcela by som sa opytat, ze dokedy chces riesit to, ze "ake asi bude ked budete spolu byvat"? Alebo "co ak sa pohadame"? Ked premyslas nad podobnymi vecami, si si ista, ze je medzi vami vsetko v poriadku? Vies, vztah je od toho, aby sa na nom pracovalo. Na to mnoho ludi zabuda. Snazia sa o toho druheho len na zaciatku vztahu, potom az sa trochu spoznaju, uz na to kaslu...Musite sa denne zaujimat o toho druheho, dat si tu namahu a skumat sa. A akukolvek hadku riesit komunikaciou. Ukludnit sa a prebrat situaciu z kazdej strany. Vediet si vzajomne pomoct, podporit sa, rozdelit si pracu v byte. Bud k sebe vludni a podobne....

Maoam

ak to chces fakt vyskusat, tak zatial iba na skusku do podnajmu na par mesiacov a uvidis, ako bude

ci je to typ, ktory je samostatny do tej miery, ze ho nebudes musiet obskakovat ako mamicka, ci normalne prispieval do domacnosti, ci sa vie o seba postarat (a o teba keby ze napr. ochories, prides neskoro z roboty atd)

daj mu sancu, ale pozoruj, neskac hned do spolocneho byvanie myslim kupa bytu atd

lilyiankaa

no 40ročný chlap si zvykne veľmi ťažko,lebo bol už zvyknutý na kľud a nejaký ten denný režim,ktorý mu malé dieťa naruší ..

trpezliva

Ahojte. Vy by ste si ako typli, kolko rokov trvá mužovi kým si zvikne spolužitie s manželkou a o pár mesiacov aj s dieťaťom, keď predtým žil 40 rokov so svojimi rodičmi?

nathália09

Milá SIM,ja ti to zo srdca prajem-ver mi.
Som vydatá rok,môj muž je spoločenský typ,ja velmi nie-som dosť hanblivá a velmi nerada chodím do spoločnosti.
S manželom si rozumieme,ale ...........
je to na dlho.
prepáč nemám čas teraz,ale rada sa tu ešte zastavím,papa:)
Aj tak držím palce

bibi1234

S1M-pises, ze ste studovali v inych mestach, takze tych 5 rokov je velmi relativny cas... a dovolim si tvrdit, ze sa dobre nepoznate(to pochopis az po min.roku spoluzitia). Podla mna sa zober a urob to! Pri spoluziti a "dospelackych" problemoch sa ukaze prava tvar Vas oboch a vtedy pochopis, ci s nim chces naozaj byt... Ale urcite maj pripravene zadne vratka, je dobre mat sa kam vratit...