Zmizne mi angina do dvoch týž. aj bez liekov?

Jana Valocka

Ja som mala minimálne 3-4 do roka angínu, keď sa trochu ochladilo alebo som vypila niečo studené, hneď som bola chorá. Mandle zväčšené a stále len antibiotiká dokola. Ešte že mám prácu, v ktorej to nevadilo že som často na PN , inak neviem.
Teraz som 7 mesiac zdravá a môžem povedať, že len vďaka Bactoralu, ktorý som užívala 1 mesiac. Naozaj veľká pomoc a ďakujem svojmu lekárovi, že mi to odporučil.

janinka1988

ahojte ja sa chcem spytat tento mesiac mam uz anginu treti krat problem je ten ze mam absolutnu neznasanlivost antibiotik je po ich uziti odpadavam a mam hrozne bolesti brucha a podobne... mam totiz zaludocnu neurozu... je nejaka moznost liecit anginu inak ??? som uz toho zufala je mi zle a velmi zle a citim... a uz neviem co mam robit doktorka mi vzala stery z hrdla a nedala mi nic iba kloktat jox lebo antibiotika nemozem... co mam robit ? :(

Tomáš-

Ked tu necháš mail, poradím ti ako sa vyliečiť definitívne. A nebudeš musieť ísť na operáciu. Po antibiotikách sa ti po čase vrátia problémy, napríklad angína, chrípka, kašeľ... Potrebuješ lieky, ale nie antibiotiká, nepomôžu vitamíny ani bylinky.

natalia897

Veď hej len som sa zlakla aby sa mi to ešte viacej nezhoršilo a už by som nerada nmenila termin op. Ak mam iba zapalene hrdlo tak s tým mam skudsenosti že mi stači niečo z lekarne ale toto je ine . Tak Ok

natalia897

Dobre, už sa nerozčulujte :-)bola som si dať dnes k dr predpísať antibiotika, tak snaď mi to do dvoch týždnov ustupi any som mohla isť na operáciu.

civediamo

no jasne zmizne ti :))aj farba oči ,čierny kašel a mor,na nič netreba lieky a ked ideš na operaciu zvlašt:)))toto nepochopim,čo chceš aby sme ti odobrili,že"nemaš čas ist k lekarovi?!"