Chorobny strach z otehotnenia bez styku

Príspevok v téme: Chorobny strach z otehotnenia bez styku
Anjelik6542

Prosím pomôžte mi :( Mám chlapca. Ešte sme spolu nespali ani nič a zatial ani neplánujeme. No vzdy ked sa co i len bozkávame alebo tak, bojím sa pritlačiť sa k nemu aj ked sme celí oblečení (Spodné prádlo, nohavice). Jednoducho sa bojím že sa spermia prederie cez oblečenie alebo čo. Ja viem že iná možnosť otehotnieť než pohlavným stykom sa nedá, no ajtak sa stále bojím. Moja mysel to jednoducho nevie pochopiť :( Nechcem aby sa nám kvôli môjmu chorobnemu strachu zrutil vztah :( Nič mi nie je dokonca aj menstruáciu mám no ajtak sa bojím :( Prosím nesmejte sa a ani ma kvôli tomu neobvinujte :( Inak, mám 15. dakujem za pripadnu pomoc... :(

lienka lenka

zlatíčko, spermie po niekoľkých sekundách pri styku so vzduchom umierajú. a spermia nelezie ako had že by do teba vliezla ;-)

Nykita

Pomysli na to, koľko žien majú veľké problémy otehotnieť aj naozaj pri tom styku bez ochrany.. tak nemaj strach, žiadna spermia sa do teba neprederie cez oblečenie a ani keď sa budete dotýkať úplne nahý :)

tiaaa

..nemusis sa nicoho bat;) takto urcite neotehotnies...kludne sa bozkavajte...pritlacajte sa k sebe :D otehotniet by si mohla vtedy, ked by ste spolu sexovali a on by sa do teba "spravil"..takze kliido-pido :)

neboj :)

to sa ti urcite nestane, aby si otehotnela takymto sposobom... nemusite mat aj nic na sebe a valat sa po sebe..aj tak sa nic nestane... to musi na nho proste priist :D