VAHA PLUS VYSKA A CHUDNUTIE

Príspevok v téme: VAHA PLUS VYSKA A CHUDNUTIE
nelka123456

AHOJTE ....tuto temu som vytvorila preto aby sme si mohli napisat aku mame vysku a vahu teraz ....a aku sme mali a aku by sme chceli ... mat a po pripade kolko sme niekedy mali najviac alebo najmenen .... :) ja mam 162 teraz 54 chcela by som mat aspon 50 a najviac som mala 62 ... :) drzim vsetym palce pri chudnuti ... a mozte sa pripojit aj take co nechudnete budem rada .. :)

Futuristka

Ahojte:)Mám 17rokov a pred rokom a pol som vážila 62 kg pri svojej výške 165cm. Jedla som všetko čo mi prišlo na chuť..absolútne som sa netrápila čo zjem ..avšak doma mi začali vravieť že už je to na mne vidno že si mám dávať trošku pozor..schudla som na váhu (ráno)48 (večer už)50..a som spokojná. Teraz mám však strach z jedla. Všetko kontrolujem- zloženie, kcal...ak zjem niečo naviac ako som si naplánovala musím aspoň pol hodinu cvičiť..som doslova posadnutá stále myslím len na jedlo..respkt. čo budem jesť aby som z toho nepribrala a ako by som si správne zhotovila jedálniček na nasledujúci deň...Mám strach:/

nelka123456

No tak to mas pravdu :) ja som nikdy neverila ze schudnem lebo som uz bola zufala... ale nakoniec sa mi to podarila no nie celkom ale snazim sa este tych 5 kil a budes stasna :)

zuzic

165cm/ najviac 65, najmenej 52, teraz 54...spokojna zatial len udrziavat:) drzim palce chudnucim babam da sa to len treba vela trpezlivosti a pevnu volu:)