co pridat do HENNY na farbenie vlasov?

Príspevok v téme: co pridat do HENNY na farbenie vlasov?
lenka8

mam chemicky farbene,teraz dost odrastene a zaroven vyblednute cervene vlasy (naposledy farbene pred 2mesiacmi)

rozhodla som sa ich nafarbit hennou,no co do nej pridat,aby bola farba intenzivnejsia? a ako dlho nechat posobit?...mozem ju mat celu noc?..a cim ju budem mat dlhsie,tym bude intenzivnejsia?neznicim si dlhym posobenim vlasy?nanasat lepsie na suche,alebo umyte vlasy?..

vysledna farba by mala byt nieco medzi oranzovou a cervenou

nemam v tom vobec skusenosti,tak prosim vsetky rady,
dakujem za odpovede

Jajka11892

Ahojte baby. Ja chcem použiť len tú obyčajnú henu bez farby len na posilnenie vlasov. Ako sa to používa a ako dlho po farbení farbou sa to má dať na hlavu? poprípade by ste mi sem mohli hodiť nejakú stránku z ktorej si kupujete bezfarebnú henu :) ďakujem (a sorry, že som sa sem vtrela :D )

gloss

henna - na lawsoniu z Predaja bylín som počula len samé chvály, tiež som si ju objednala a som strašne zvedavá aká bude ale ty používaš cassiu, že?

ja si obj. tuto aj tebe lenka by som odporučila tuto červenu lawsoniu:
-odkaz odstránený-

lenka8

dakujem ti xyzz:)

pojdem urcite do toho a dobre vediet,ze to treba zaliat teplou vodou pripadne cajom...a cajom akym?..neakym bylinkovym,alebo klasickym(kupenym v obchode)?..inac vlasy mam pekne huste,dlzka tak po ramena:)

xyzz

Podľa toho, aké dlhé a husté vlasy máš. Olej no to musíš časom vychytať aby si to nemala veľmi mastné alebo suché, na začiatku myslím že stačí jedna polievková lyžica a tej papriky... to vážne neviem ja som to dávala len raz, potom som papriku nedávala, myslím že tiež tá jedna lyžica stačí. To si musíš časom ty vychytať že ako ti to sedí. A nezabudni to zalievať horúcou vodou/čajom, v teple sa lepšie uvoľňujú tie pigmenty.