Ako sa mam zachovat?

Príspevok v téme: Ako sa mam zachovat?
lucka128

Ocakavam nejake rady :) dakujem

Chalan co sa mi paci ma konecne pozval von. Teda na jednu party. Problem, ze oni tam vsetci piju, fajcia a pod. A ja nie. Neviem ako sa mam spravat :/ Proste co robit, povedat aby si o mne nemysleli, ze som debil. Popripade ako sa zapacit tomu chalanovi, co robit, o com sa rozpravat.

Dakujem :)

lyzzi

ahojte,môžete mi poradiť.Mám taký menší problém.V roku 2008 som sa rozišla po viac ako piatich rokoch s chalanom.Na piate výročie mi dal drahý náhrdelník a teraz po dvoch rokoch,čo sa nestretáme mi pošle sms ,že ho chce späť.Pritom som sa ho pýtala ešte v 2008 ,keď sme sa rozišli,či mu ho vrátim,nechcel ho.Teraz ho chce,aby kúpil obrúčky pre novú.Má na to právo? Baby radte.

jajka001_

tak aspon vies co mozes cakat, a ze ak to bude trvat mesiac, zacina to byt vazne. a ze sa nemas nechat zlakat hned do postele. mozno sa tie ostatne nechali a prave preto ich nechal.

lucka128

Dakujem :)
Mam to za sebou. A bolo uplne super :D A dokonca pil len troska, vobec nie vela, lebo som ho poprosila nech nepije :)

Problem, ze som sa rozpravala s jeho byvalou, vravela, ze jeho predoslu babu nechal kvoli nej, a medzitym mal aj inu babu. Potom po tyzdni ju nechal. A toto sa vraj casto opakovalo s inymi babami. Bol s nimi maximalne 2 tyzdne. Okrem jednej baby s ktorou bol vyse 2 roky. A este stale su velmi zadobre. Neviem nakolko mu verit. Zrejme aj somnou vybabre ako aj s ostatnymi babami.

Slobodna

a prečo sa mu chceš zapáčiť? Ak ťa pozval von znamená to, že sa mu už páčiš. Buď sama sebou a nerob nič čo nechceš, len preto, že to robia iní, mysliac si, že tak ťa budú mať radi a uznávať. Budú ťa obdivovať práve preto, že dokážeš byť sama sebou, mať vlastné názory, hodnoty a nebudeš splývať s davom, aj keď je viac než pravdepodobné, že to nepriznajú :-)

dobra vila

Preco by si mysleli, ze si debil? Je to tvoja osobna vec, a keby si o tebe nieco zle pomysleli alebo na teba krivo zazerali, tak jedine zo zavisti, ze ty si tymto drogam nepodlahla :). Naopak si myslim, ze tomu chlapcovi to na tebe pride atraktivne. Keby si fajcila a pila ako duha, no neviem, mozno niekto basti aj to, ale to musi byt chlap z ineho sudka...a na vaznu, zivotnu znamost isto nikto nehlada alkoholika a na smrt prefajcenu dusu.
Poznam XY ludi, ktori boli poparovani tak, ze jeden fajcil, druhy nie a odnaucili sa! Partneri maju na seba velky vplyv a ked sa s tebou nebude iba zahravat, ale zamiluje sa do teba a bude ta lubit, tak mozno budes aj taka sikovna, ze sa kvoli tebe odnauci fajcit! A bude ti este aj vdacny :)
Ja si myslim, ze od cigariet a pijatiky sa odnaucit da, je to iba hlupy trend a frajerina, pokial to robia na pravidelnom poriadku...takehoto chlapca dokazes zmenit a casom sa mozno zmenia aj sami, ale takeho, ktoreho pritahuju ine sukienky uz nie, to uz je ina zavislost...taky sa kvoli babe nezmeni, lebo prave tie su jeho drogy, lenze charakterove - ak to ma v sebe, nezmenis.
Takze ja by som ti odporucala skor sa vyvarovat takehoto. Vela stastia prajem s tymto, aby si mu tie cigarety casom vyhovorila :P :)

0vecka

2 lucka ono to tak mozno vyzera ale este nikdy som nepocul ze by sa nejako moc zle nejaka taka particka vyjadrovala o niekom kto nefajci ani nepije najme ked je to holka .....

lost

mozno neuctive... ale ja sa im snazim len pomoct.. vacsinou to ide len s "fackou" .. a nemyslim to ale tak ze urazkovo, skor len "zo zvyku" :D
resp... aj moji rodicia fajcia, ale to ze ich "milujem" resp mam rad, nemeni na fakte, ze si o nich myslim, ze su dostatocne hlupi na to aby si nicili zdravie.. teda - ja nehovorim ze su globalne hlupy, ale ci su hlupi ohladom fajcenia, jednoznacne ano. aj ked sa snazili prestat, neprestali.. moja mama povedala ze nieco ako "no chcela som to vyskusat len a vidis ako som dopadla, ty to neskusaj".. aspon upozornuju ze nemam robit to co oni robia, teda vodu kazu vino piju... cize jeden +1 pre nich.. (ale priklad dobry asi nedavaju)
mne na tych ludoch zalezi viac ako to vyzera, ak by mi nezalezalo, podporoval by som ich, aby mali moje akcie, ktore by som si kupil, vyssiu hodnotu..
neziadam od nich perfekcionizmus alebo co, ale ked je uz aj na obale od cigariet napisane, velkym bold, ciernym na bielom, ze MOZE ZABIJAT, tak to je uz , "hlupe", ak si to neuvedomuje..
ale co retardovane jednoznacne je, je to ze ak dospely jedinec fakci pri dietati, co vidavam velmi casto.. naposledy tak markatne v Sv. Jure. ked tam chlapik pri 4-6 rocnom dietati fajcil. to ze nie je retardovany, ma asi ani sam Boh nepresvedci :) (a to nech ma ten chlapik miliardu na konte a patsto titulov okolo mena)

jajka001_

mozno je to tym,ze ti na ludoch ako takych az tak nezalezi
co mam ja priatelov a rodinu, velka cast z nich fajci, mnohi fajcia od mlada, teraz su uz stari a je to ich zivotny zvyk, a povedat na niekoho z nich ze je retard len preto ,ze fajcia sa mi zda - neuctive? hlupe?