vypadávanie vlasov z liekov

Príspevok v téme: vypadávanie vlasov z liekov
narcis5668

Z liekov mi vypadávajú vlasy asi sa bojím ze rokmi mi neostane vela na hlave ked to bude takto pokracovat. Lekár mi predpísal vitaminy skupiny B thiamin a pyridoxin. Myslím ze to to vypadávanie nezastavilo a uz som minula dve balenie z tých vitamínových liekov 2krát denne sa to malo pouzívat a kupila som si aj sampon zatial to myslím nezabralo. Mate nejaký podobný problém?Lekár povedal ze ak nic nepomoze tak pojdem koznej asi. Skusim pit este zihlavový caj.

Kýčera

Zázvor, tým, že si vyhodila vlasovú kozmetiku do koša, si svoj boj s parabénmi nevyhrala. Nemáš naštudovanú problematiku. Tieto konzervačné látky sa totiž nachádzajú takmer vo všetkých kozmetických prípravkoch - krémy, rúže, zubné pasty,...v liekoch na vonkajšie použitie, v potravinách - limonády, rybie produkty, omáčky, dresingy, obsahujú ho aj nálevy na zeleninu, uhorky, horčica, majonézy,...v priemysle - oleje, tuky, lepidlá, leštenky na nábytok, topánky,...PABA nájdeš ako butyl-,etyl-, metyl-,...Takže, cica, ak sa chceš vyhnúť alergickej reakcii, musíš si preštudovať každý jeden výrobok, a to dopodrobna. Tiež môžeš reagovať aj na iné látky. A čo sa týka vypadávania vlasov, tak takto sa alergia na PABA neprejavuje! Ak nemáš nejaké iné ochorenie, tak to máš zaručene z tých liekov, aj keď to nie je popísané. Takže ku kožnej, kt. vyhodnotí Tvoj stav - buď Ťa pošle na kopec vyšetrení /o.i. aj na štítnu žľazu/, alebo prepíše niečo, čo Ti na prvýkrát zaberie.

Zázvor

Dobrý deň.

Som už zúfalá z toho ako staršne mi vypydávajú vlasy Jedného dňa ma napadlo, že sa pozriem na ingrediencie šampónu, penového tužidla a ostaných vecí, toré si dávam na hlavu.

Totiž ja som alergická na parabény. A tak som našla v penovom tužidle, v šampóne a nového výrobku ktorý sa dáva na vlasy po farbení vlasov, aby farba dlhšie vydržala, - parabény. Tak som všetky vyhodila do koša.

Myslela som, že som vyhrala a prestane enormné vypadávanie vlasov. Ale nie.

Povedala som si, že to musí byť od liekov. U každého čo beriem, som si prečítala na internete - vedľajšie účinky. Nič som nenašla.

Prosím Vás poradíte ? Viete ktorý liek to spôsobuje?

Veľmi pekne Vám ďakujem za odpoveď.

Zdraví Vás " Zázvor "

ilonka179

aho, chcela by som vediet vaiac o schizofrénii, ako ju definitímne vyliečit, ako tu píše uživatel LuciFero , nejde o mna, ale mojhuo synovca, má 15rokov a má scyzofréniu, prosim o radu dakujem

jajkafr

narcis
mne tiež vypadávajú skôr vypadávali vlasy z liekov... kožná mi na to predpísala vodičku volá sa Alpicort ... mala som 2 mesiace pauzu od liekov, ktoré som užívala za ten čas sa mi vlasy vďaka tej vodičke dali dokopy... teraz užívam tie lieky znovu, ale spolu s touto vodičkou a vlasy nevypadávajú vôbec ani toľko čo pred liečbou... takže skús zájsť ku kožnej ešte predtým než ti vypadnú vlasy úplne... držím palčeky... inak voľnopredajné prípravky mi nepomáhali veľmi vyskúšala som kadečo, ale nepomohlo jedine čo mi pomáha je ten Alpicort...

narcis5668

dá sa vyliecit ale zálezí aký je to typ a pomoze zázrak Boh lebo Bohu nie je nic nemozné:-D Ja tomu verím, ze sa mozem uzdravit:-D

LuciFero

Asi berieš lieky na zlepšenie psychického stavu. Existujú aj lieky ktoré schyzofréniu vyliečia definitívne. Potom by si už žiadne lieky brať nemusela. Postup liečby je trochu zložitejší, cez diskusiu to asi nevyriešime.

rena23

Aj medzi psychofarmakami su rozne moznosti. Skus sa poinformovat, ci sa nedaju brat ine, s mensimi neziaducimi ucinkami. Inak padanie vlasov z liekov je bezne. Existuju rozne vyzivove doplnky, proti padaniu vlasov, ale vacsinou su strasne drahe. Ta zihlava je dobry napad. Snaz sa celkovo cim menej zatazovat organizmus - zdrava strava, detoxikacia pecene, vela tekutin, mozno pomoze, ked sa organizmus zbavi zataze, ktora nie je nevyhnutna. Lieky v Tvojom pripade nevyhnutne su.