Tehotenstvo - nevolnost

zuzanadrexle

Milé baby, v žiadnom prípade neodporúčam chémiu ani lieky! Ja som hľadala alternatívu, a našla som PrimaBellu, zdravotnícku pomôcku bez obsahu liekov! Nájdete na webe www.primabella.sk Mne osobne veľmi pomohla, už po prvom použití som pocítila úľavu. A hlavne, je bezpečná aj pre môj poklad.

katyna

ahojte dievčatá, som v 9. týždni a je mi tak zle, že ani nehovorím, váham či ísť alebo neísť si dať predpísať niečo, pretože mám 38 rokov a môj gynekoóg mi povedal, že by to vzhľadom k mômu veku neriskoval, že ak sa to dá tak nech to vydržím no nemám pocit žeby sa to dalo, počula som aj o čípkach, neviete o tom niečo, ĎAKUJEM :)))

jaLENja

Ja užívam proti tomuto Torecan a keď si ho nedám, ani nevstanem z postele. Na každom letáčiku je, že je nebezpečenstvo v tehotenstve a to len preto, že proste žiadna žena sa v tehotenstve na toto nedá testovať. Pýtala som sa lekára a vraj sa takéto látky dávajú aj do infúziek, ak zvraciaš stále, aby ti dodali živiny. Neboj sa. Ja tiež dúfam, že po treťom mesiaci už bude fajn... Ešte malá nádej, možno ak začneš bábo počuť, zmizne to :) O zázvore som počula, pôjdem ho vyskúšať, ale nie ako čaj, lebo čaj ja do seba nedostanem. Ráno ešte než vstanem musím niečo vždy zjesť. Ono to možno súvisí aj s tlakom, lebo ja ho mám dosť nízky, chce to asi cukry na ráno :)
Držím palce...

mirka 23

Lienka cez net sa to objednava. No podstatne je, že mi prestalo byť zle. Jesť musiš pravidelne, hlavne rano.

mirka 23

Lienka, tak z UK som mala tie enzymy. Od firmy Lamberts a doplnok sa vola Digestizyme, kamoške to došlo do dvoch dni. Ak chceš vyskušaj, nam to zabralo. su to len enzymy na travenie.

lienka222

vyskusala som caj zo zazvoru,ale asi zatial nepomaha...uvidim budem pit dalej, to je ze uz mesiac a pol beriem tabletky proti zvracaniu a teraz som ich chcela prestat uzivat,lebo v letaku sa pise ze tehotne zeny ich nesmu uzivat iba po konzult.s lekarom a on povedal ze je to v pohode,ale ja som v uk a tu ti lekari sa moc nestaraju...a teraz ked ich uz neberiem vobec tak stale musim nieco jest a nestaci nejake susienky ale poriadne chlieb alebo tak, a stale to musim nasilu do seba pchat lebo mi asbsolutne nic nechuti...iba nechem zasa odznova zvracat. tak neviem ci znovu brat tie tablety alebo co... myslela som ze uz po tretom mesiaci bude dobre:((

usiko

lienka222

to mas individualne, co zaberie jednej, nezaberie druhej,....mne napriklad zo zazvoru bolo este horsie, cocculine nepomohlo, to je prvy a posledny krat co som si kupila homeopatika /cukriky, a lacnejsie, si mzem kupit aj potravinach, sak nie?/, torecan som nebrala, lebo som nevracala, len mi bolo zleod rana do vecera.....ale co mne pomohlo , bolo hrozno....vden, ktory som zacala hroznom /a zjedla som ho aj kilo po kuskoch/, som mala akotak fajn...ked som hrozno nemala,bolo omnoho horsie...musis skusat...kamoske nepomohlo vooobec nic, bola v nemocke 2x na infuzkach, lebo vsetko co zjedla aj vyvratila....a porodila zdravuckeho chlapca......takze ono aj ked nemas stravu, v nemocke ti daju par infuzii a bude..neznamena to ze porodis dieta, ktoremu bude nieco chybat, lebo ono si aj tak vsetko co pottrebuje, nataha z teba.....z tvojich zasob.....

mirka 23

A samozrejme musiš vkuse jest, teda pravidelne každe dve - tri hodiny. Neboj, že priberieš, lebo takto nepriberieš, ja som praveže ešte schuda a to mi zle nebolo. Vždy maj pri sebe piškoty alebo niečo podobne, aby ti nespadol cukor, preto ti je zle.

mirka 23

Mne aj kamoške pomohli enzymy na travenie. Jej bolo zle tiež cely deň a po tomto pohodička. Ja by som tabletky nebrala. Zazvor môže byť tiež velmi fajn. To je ďumbier, že? To všade odporuča RNG pri nevolnostiach.