veet, depilacne pasiky na tvar

Príspevok v téme: veet, depilacne pasiky na tvar
ankaa

ahojte...mam 17 rokov aa pouzivam tieto depilacne pasiky na tvar kedze mam problem s chlpkami nad hornou perou...lenze nezda sa mi to ako najlepsie riesenie kedze nikdy ich neodstranim vsetky..stale mi tam ostanu aa je to cez den vidno ...aa aj dost rychlo narastu spat...ma niekto neaky lepsi sposob ako sa zbavit tych chlpkou? viem ze najucinejsi je laser ale ta net ja nemam peniaze aa s mamkou sa o takych veciach hambim rozpravat taze od nej tie peniaze pytat nebudem....za kazdu radu budem vdacna :)

anonymec

odfarbit si ich nedaj v ziadnom pripade!! ja ich mam povodne cierne s takym odleskom do blond takze velmi vidiet nie su(ale aj tak trham:D) a ked som si ich zafarbila na blond sialene vynikali a to som bledokozec..

ankaa

adulienka....u nas to u kozmeticky stoji 2 eura aa ona to tiez robi s voskom aa potom to strhne tak myslim ze sa mi oplati kupovat tie veet ako stlae chodit do kozmeticky ...neviem no to je eln moj nazor

Aduliena

Neviem presne, koľko stoja tie Weet pásiky, ale raz mesačne zaplatíš u kozmetičky 1,- až 1,50€ a ona ti ich odstráni dokonale. Alebo si ich daj odfarbiť.