Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
LadyOpium

ľudia už fakt neviem čo mám robiť zajtra idem psychiatrovi ako každý mesiac a už neviem čo mám robiť mám horší stav všetkého trpím depresiami, mám suicidálne sklony, myšlienky mám celý čas pokusy tak 6krát do roka a za každým za zo psychiatrie vrátim ešte viac chorá ako som tam išla skúšala som iné ako furt sa len rezať a chcieť umrieť ale nedarí sa mi to skúšala som už naozaj všetko hrozne by som chcela psa ae mamka mi ho nechce kúpiť ale ja viem že by mi to pomhlo a keby ne psa aspoň myš lebo ja sa cítim hrozne sama a počítam dni kedy sa zbijem stále si to plánujem a nakoniec skončím na psychiatrii s poruchami osobnosti a suicidálnymi tendenciami ja už fakt neviem ako ďalej...už nechcem žiť takto každému len problémy vyrábam ja už nevládzem s ničím ja chcem umrie´t ale evyjde mi to asik a nenávidím moj život!!!!!:,,,,(

bella12

Lady, zamysli sa, čo je na tom také zlé, že si pribrala? Čo to hovorí o Tebe, o tom, aká si? A že to hovoria spolužiačky? Nie si prvá ani posledná, o ktorej sa rozprávajú. Keby sme si mali brať všetko, čo iní o nás povedia k srdcu, nerobili by sme nič iné, len by sme sa snažili správať tak, aby sme sa druhým páčili. A bolo by to aj tak zbytočné, pretože nikto z nás nemôže nevyhovieš všetkým.

Trápiš sa, že iní hovoria, že si pribrala? Povedz im otvorene: áno, pribrala som a čo má byť? Tým im ukážeš, že sa prijímaš aká si a prestanú o tom hovoriť, nebudú už mať dôvod. A rozhodne si nemysli, že nič iné nerobia, len celý čas premýšľajú o Tebe... Ver mi, každý myslí v prvom rade hlavne na seba (len si povedz, ako veľa premýšľaš Ty o nich). Prečo by Ťa malo trápiť to, čo si oni o Tebe myslia? Ak sú to Tvoje dobré kamarátky, majú Ťa rady aká si a ak nie sú, prečo sa nad tým trápiť?

Mimochodom, koľko teraz vážiš?

Janci MD

Zdravím,
nečítal som všetky príspevky, ale z toho čo som prečítal som pochopil že ste v hlbokej depresí, máte suicidálne sklony, vaši rodičia o tom nevedia a chodíte k psychiatrovyl. Mám otázku - užívate nejaké lieky? Ak áno, aké? Ak nie, poradím Vám a potom sa porozprávate s Vaším psychiatrom. SSRI, SARI, Cí iné Vám zaručene pomôžu. A z čoho ste vlastne taká zúfalá? Nemáte priateľov, nikomu na Vás nezáleží, nemáte lásku? Alebo snáď niečo iné? Deterior semper - Vždy môže byť horšie. Viem aký je to pocit byť úplne nadne a chcieť zomrieť. Sedím tu teraz v noci, popíjam kávu a alkohol a odpisujem ľuďom s problémami. Vždy je šanca, že bude lepšie. Správne lieky Vám určite pomôžu. Ináč od čoho máte odvodenú prezívku ladyOPIUM? Je to len náhoda? Alebo ste brali opiáty? Či stále beriete? Tramadol, oxykodón, heroín či morfín? Na zahnanie depresie? A pomohli? Určite áno. Opiáty podmieňujú krátkodobé vylučovanie serotonínu. No depresiu neliečia. NA to sú antidepresíva. A aj keď nejaké beriete, možno nesprávne. Ozvite sa a môžme sa o nich porozprávať. Myslíte, že som kretén a smejem sa z Vás? Kretén som, uznávam, ale snažím sa Vám pomôcť. Depresia je choroba. Vy ste chorá a ja sa vás snažím vyliečiť. Chcem vyriešiť hádanku. Nájsť odpoveď na Vašu chorobu. Ako Dr. House. Odpíšte, pomôžem Vám. Spravím pre to veľmi veľa. Choroby sú tu na to, aby sme ich liečili.

ssissi555

Ludkovia, vsetci mame problemy. Nasla som zaujimave seminare na take temy....no zaujali ma...mozno zaujmu aj vas.
Tu je link:
www.infoseminare.estranky.cz

Majte sa pekne

LadyOpium

chodím do školy...ja viem ale proste tie reči že omg tá ale pribrala a tak ma serú...chcem umrieť radšej AKO BY SOM TOTO mala počúvať

bella12

Ahoj Lady, si doma alebo chodíš do školy?
Aj keby si pribrala 20 kg, nie je to dôvôd, prečo by si sa nemala mať rada a chcela radšej zomrieť. Tie prísne nároky, ktoré na seba máš, Ťa len ničia, vzdaj sa ich, bude sa Ti bude žiť oveľa lepšie, pokojnejšie. Si krásna presne taká, aká práve si. A zostaneš pekná, aj keby si mala 80 kg. Vôbec nemusíš úzkostlivo sledovať svoju váhu a to, čo dávaš do úst. Veľmi Ti prajem, aby si dokázala aspoň deň nemyslieť na jedlo a postavu, aby si sa dokázala trochu uvoľniť a zchuti zasmiať. Ver mi, úsmev na tvári Ti pristane viac ako štíhle telo.

LadyOpium

dlho som tu nebola ja viem bola som na liečení dianostikovali mi hraničnú porucuhu osobnosti, pribrala som je mi zo seba zle žerem furt a ptm depkujem...je mi zo seba zle chcem umrieť

Deria

bella12, asi si si pomylila homeopatiu s liekmi, ktore liecia symptomov, nie vsak chorobu samu, pomozu casto ale zaroven skodia, o com svedcia aj vedlajsie ucinky a ine pribudajuce choroby. kamaratke pomohol homeopat, ked uz vstko vzdala, lebo lekari jej nevedeli pomoct. to bolo pred par rokmi a nikde sa na nej neodrazili negativne ucinky. z liekov mala vsak problemy, hlavne so zaludkom a pecenou. alebo si myslis, ze tie neblahe ucinky homeopatie pridu za niekolko rokov? prosim ta, never takym hlupostiam! je kopa ludi, ktorym homeopatia pomohla. a vies co? ti ludia su vdacni, ti sa urcite nezamyslaju, ci je to okultizmus. ak sa niekto nevyzna v homeopatii a naordinuje si ju sam, netreba sa divit, ze nepomoze. na druhej strane, dobreho homeopata je problem najst, hlavne na slovensku.
ja nechapem, bella, to si akoze predstavujes, ze su to cary-mary, ze je v tom nejaky satan, co pomaha len tak naoko a potom ti chce zase nejako ublizit, alebo ako? z tvojich prispevkov posudzujem, ze si inteligentna, vobec sa mi take uvazovanie k tebe nehodi. niekedy sa totiz krestanom zbytocne nahana strach. uz som pocula, ze aj rastlinna doplnkova vyziva nepasuje do krestanstva, takisto literatura o pozitivnom mysleni, to je new age a preto sa zaznava. ludia, to snad nie je pravda!!!

bella12

Deria, prečítala si si aj o princípoch, na ktorých je homeopatia založená? Nie sú to vedecké princípy, ale magické - okultné. Homeopatia nelieči, ale presúva zdravotný problém do inej oblasti, takže sa zdá, že pôvodný problém bol vyliečený. Vo väčšine prípadov sa však následne objaví iný zdravotný či psychický problém a človeka ani nenapadne spájať ho s predchádzajúcim užívaním homeopatík. Jedná sa však asi o dlhodobejšie užívanie homeopatík, také jednorázové ako pri nádche nemusí mať nejaké následky.

Proserpina,

čo sa stalo, že sa Ti chce zomrieť? Pred tým liečením si sa mi zdala viac v pohode. Prečo si taká sklesnutá a depresívna? Čo ti tam povedali?

Láska je základom všetkého a tá jediná nie je pominuteľná. Láska je Tvojou podstatou, a keby si jej mala hoci len o trochu viac, hneď by sa Ti žilo ľahšie. Kde je láska, tam kvitne život, kde chýba, tam život vädne. To, kde si teraz a ako sa cítiš je len dôsledkom, hľadať treba príčinu. A nie je tou príčinou práve nedostatok lásky? Pozri do svojho srdca - nenájdeš tam kdesi v kúte malé plačúce dievčatko, ktoré si myslí, že ho mama nemá rada? Nezačalo to práve takto? Ani nevieš, ako potrebuješ lásku. Hľadaj lásku a nájdeš aj pokoj!