Piercing v uchu a divna gulicka

Príspevok v téme: Piercing v uchu a divna gulicka
neviem001

asi pred 4 mesicami som si dala prepichnut ucho, usnicu.. ale trocha nizsie ako sa obvykle dava.. asi tak v strede ucha... posledne 2 mesica som si to uz necistila kazdodenne ale len obasne.. a momentalne sa mi tesne na piercingom pravila taka podkozna gulicka, neviem co je to, je to citlive na dotyk, teraz si to cistim kazdy den 2krat, ak to nezmizne, co mam robit?
dakujem

mnka

Tá gulička je hnis ... ja som mala v uchu obyčajnú naušnicu a tiež som to mala zapálene, svrbelo ma to, aj tu guličku som mala. potom som si kúpila naušničku zo striebra a mám ju tam aj tri dni v kuse a som spokojna. Ani neviem že tam nejaké naušnice mám :)

Asad

A čo keď som nikdy nemala prepichnuté uši a mám tú guličku v laloku? Raz na ľavom a raz na pravom uchu a na všelijakých miestach v laloku. Akurát si ich chcem dať prepichnúť. Znamená to, že mi budú hnisať? Aj tak si ich skúsim dať prepichnúť, ale aspoň budem vedieť, že je tu toto riziko.

samarka

ahoj, ta gulicka je hnis, mas to zapalene, jednoznacne si to odtial vytlac a vydezinfikuj, ak nepomoze kazdodenne dezinfikovanie (aj 2-3x denne) tak si to natieraj framykoinom a urcite sa ti to zakratko vylieci, neboj, nedavno som prepichovala priatelovi usi a ja mam relativne novy piercing takze o tom vieme svoje a toto pomoze urcite :) usko nebyva az take citlive ako ine miesta, velmi dobre sa hoji. drzim prsty :)

rew

neviem001> vyber si to aspon na chvilku a poriadne vycisti (protex, cajovnikovy olej, alebo voda so solou) a skus jemne stlacit tu gulicku ked budes mat sperk vonku.. ja som mala pred casom nieco podobne.. trosku mi opuchlo usko, tiez nejaky ten mesiac po prepichnuti.. bolelo a mala som tam taku gulicku... ked som vybrala nausnicu, isiel hnis... dost vela... po vycisteni do jedneho dna ok..

treskaacka

mala som presne tento isty problem, usko som mala prepichnute priblizne v strede, vyssie ako klasicke nausnice. dierka mi permanentne hnisala i ked som sa o nu starala. kocky, mne to zmizlo az po tom, co som nausnicu vytiahla a nechala zarast... a po case som si to nechala znova prepicnut, ale este vyssie, nie v tom istom mieste...

zuzuli

ja mam to iste tiez taka cudna podkozna gulicka sa mi spravila na usnom lalok a tiez by ma zaujimalo co to je... :-/