Prechladnuté obličky. Liečenie?

Príspevok v téme: Prechladnuté obličky. Liečenie?
Asad

Už od začiatku roka mám prechladnuté obličky. Povedala som to obvodnej lekárke, ale tá to neriešila. Myslela som, že cez leto to prejde, ale ako sa ochladilo, zas sa to vrátilo. Samozrejme to bolo zlým oblečením, ale teraz už nenosím krátke a aj tak to nepomáha.

Chcem ísť k odbornej lekárke no neviem či mi to pomôže. Ako sa toto môže liečiť? Existuje viac spôsobov? Ktorý je najúčinnejší? Aké sú vaše skúsenosti.

DANNY1x

Chronická záležitosť-cesta k zlyhaniu obličiek.Pracujúmi asi z tretiny,čo možem robiť,respektíve,čo mám robiť?
ďaujem.

mjanik

podľa čoho myslíš na obličky?,keď vyšetrenia na to nepoukazujú,potom by išlo asi o kríže-chrbticu,tu je najlepšia akupunktúra

Asad

Ivka 1

Ďakujem. :) Nemám vôbec problém s močením a v júni som si dala vyšetriť moč a výsledky boli úplne v poriadku. Takže to asi nebude také vážne? Áno, snažím sa mať v teple a zakryté a kúpem sa v teplej vode teraz jak sa ochladilo. :) No jednoducho pôjdem k doktorovi a uvidím.

Ivka 1

Asad skus pitie urologickeho caju ak si ho uz nepila, mas bolesti ladvin a tazkosti s mocenim ? V prvom rade je potrebne vysetrit moc, ci sa tam nenachadza hnis a pytaj sa na odborne vysetrenie k urologovi. Snaz sa mat oblast ladvin vzdy v teple, velmi dobre su aj teple vanove kupele. V kazdom pripade chod za obvodnou lekarkou a pytaj sa na urologiu.

Asad

muc: tak do pice preco mi obvodna lekarka nic nepovedala? hm? a neboli ma to FURT.. len obcas.. a uz sa ta bolest prenasa aj dopredu.. do brucha

babkabylinka: ty sa asi venujes takej alternativnej medicine.. dakujem za prejavenu ochotu ale najprv skusim beznu medicinu a potom sa obratim na alternativnu :)

muc

od zaciatku roka???? blaznis? vsak to je potom uz chronicka zalezitost! si na dobrej ceste k zlyhaniu obliciek! NEFROLOG!!!!!!!!!!!