zalahnuté bolestivé uši

cotoje

ivak, takze bola som u tej doktorky, vraj mam asi zapalene dutiny z tej nadchy, predpisala mi antibiotika, takze uvidim ci mi pomozu :-)

cotoje

ja som si najskor myslela ze to mam len zalahnute usi z nádchy, ale ako vidim asi nie, kedze ma uz boli aj hlava, zuby a vsetko s tým spojené. Dakujem za rady Ivka, kazdopadne zajtra navstivm obvodnu lekarku.

Ivka 1

Ano to je rozumne riesenie , hoci si tak mala urobit uz skor. My doma riesime uz prve priznaky nadchy sprayom prvej pomoci - je to cista stava z aloe s pridavkom propolisu a liecivych bylin. Osvedcilo sa nam kvapkat ho do nosa a usi a striekat do hrdla - je to vsetko vzajomne prepojene. Z toho dovodu nepoznam lekarenske produkty na tento typ tazkosti. Zelam skore uzdravenie.

cotoje

myslim, ze radsej zajdem zajtra k lekarke nech mi povie co dalej, ci ma poslena ORL, alebo ma prelieci antibiotikami a kvapkami do usi

Ivka 1

Spytaj sa teda v lekarni ale neviem,ci Ti mozu dat nieco ucinne bez lekarskeho predpisu . V kazdom pripade si pytaj kvapky do usi a do nosa. Dobre by boli s pridavkom propolisu.Propolis posobi protizapalovo a aj antibakteriálne. Dufam,ze nie si nan alergicka.