caj = voda?

Príspevok v téme: caj = voda?
fgf

Nechapem, ze vsade, kde sa pise ohladom toho, ze treba pit 2-3 tekutin denne sa upozornuje, ze to je okrem kavy, mlieka a CAJU. Kavu a mlieko chapem, ale caj? Ved to je len voda ochutena bylinkami a smäd to uhasí tiež, aspoň ked sa pije studeny.

A este taka mini otazka, je vacsina cajov vobec zdrava? Ci tam ide len o tu chut?

BJ

vyskum-1 To je mozne, zase tak dopodrobna som to neskumal, ale tak pit dazdovu vodu priamo, to snad nikto nerobi.
Ja som mal na mysli skor tu vodu, co vznikne rozpustenim ladu a snehu a potom steka dole.

Výskum-1

BJ zabudol si,
že voda ak sa aj z ľadu vyparí stúpa do veľkých výšok kde kde na ňu pôsobí vysoká teplota a žiarenie slnka a kozmu.
Len obťažkaná nezdravýmilátkami vodna para je v nižších vrstvach atmosféry a prší na svet.
Vo veľkých výškach je nízky tlak a rozbíjanie zhlukov vodných pár s nečistotami sa nasledkom optického lomu, teploty nad bod varu v zlhuku vody sa ľahšie rozbíja na jednotlivé molekuly vody
ktoré po opustení zhluku sa spájajú s voľnou druhou a treťou a vzniká voda.
Ako padá na zem vo forme ľadu alebo dažďa naberá na seba ďalšie nečistoty z továrni, sopiek, atomových výbuchov, atď.,
potom padá na zem ,presakuje horninami kde sa čistí a znova znečistí prostredím ktorým prešla. A takú vodu pijeme.Telo sa trápi celý život s filtrovaním čaju, koly ,mlieka atď.,čistej vody nemá a má o 50% skrátený život!!!,

BJ

Zamrznuta voda ma pre telo vyhodnu krystalicku mriezku. Prevarena voda je zas energeticky velmi nevyhodna. Voda, ktora presla prevarenim, sa da znovu napravit, ak sa zmrazi a rozmrazi.
V prirode je vlastne vsetka voda zdrava, pretoze cyklicky prechadza fazou zamrznutia a rozmrznutia, a prakticky nikdy sa nedostava na vyssie teploty, ako 50 stupnov.

BabkyStare

Važení videli ste niekedy v zdravej prírode piť zvieratá malinovku ,kokakolu a všeliaké gebuziny ani len víno nepijú, len čistú vodu zo zurčiacého potoka.
A na severe celú zimu len sneh a musia pretrpieť tuhé mrazy.
Keby pili malinovky koly, a iné gebuziny organizmus by sa im pozapchával minerálmi a iným haraburdím a prestal by dobre fungovať a zamrzli by!!!!

Veď koľko zjete jedla so všetkými vitaminmi a nerastami a musíte ich vypudiť z tela lebo ich máte dosť a navyše!!!!!!, ktoré nepotrebujete,
tak prečo ešte sa nalievať znečistenou vodou????, a zanášať si cievy a bunky!! To len nevzdelaní liečitelia môžu tvrdiť také nezmysly!!
Keď je všetko vyvažené, tak potrebujeme veľmi čistú vodu, aspoň ako zvieratá na severe, kde je 10 mesiacov všetko zmrznuté!!!!!!.

doubledog

ide hlavne o to, ze chcu sustredit pozornost ludi na cistu vodu.

a samozrejme, vacsina cajov obsahuje liecive latky, caj je vlastne iba forma ci sposob podavania liecivych rastlin.

AdamKrt

Je to jednoduche, ze preco nie caj vo velkom mnozstve.

Ak sa jedna o DLHODOBY prijem velkeho mnozstva tekutin, tak telo moze byt potom zatazovane pridavnymi latkami, ktore musia spracovat oblicky, pecen atd.

Vobec nevadi pit caj denne, ale hovori sa nepit iba caj dlhodobo. Tiez je rozdiel, AKY caj...? Neni caj, ako caj. Kazda bylinka ma ine ucinky a dlhodobe pitie jedneho moze sposobit problem. Preto sa odporuca, ak niekto pije caje, tak po 3och tyzdnoch uz davat uplne iny druh caju. Treba ich striedat. Vsetkym sa da predavkovat....