Neuveriteľné prejedanie sa - rázny koniec

Príspevok v téme: Neuveriteľné prejedanie sa - rázny koniec
TeRkAa

Prosím, ak má niekto ešte taký problém ako ja, napíšte. Nenormálne sa prejedám. Táto téma tu je založená mnohokrát, ale všetko hneď padlo. U mňa to trvá už pol roka. Pribrala som 7-8 kg a už som z toho zúfalá. Jem také množstvá, že je to až nepochopiteľné...100 g čokoláda, 7 žemlí, keksy, hrozno, croissanty ...je toho oveľa viac a to v priebehu jedného dňa. Nejde len o sladkosti, ale celkovo. Veľmi s tým chcem prestať, lebo dnes som to až natoľko prehnala, že mi je až na zvracanie a nedokážem sa ani pohnúť. Viem, že v tom bude niečo čo ma nakoplo, nejaký môj problém, ale doteraz som neprišla nato aký, aby som ho mohla vyriešiť. No potrebujem nejakú motiváciu. Aspoň tu, na tejto stránke, lebo už to so mnou nevyzerá dobre. Vážne prosím, ak má niekto podobný prípadne ešte lepšie rovnaký problém, píšte sem svoje pocity, rady, nazory a podobne.
Ja od zajtra začínam...tvrdo makať...aj keď už asi po 100-tí raz, ale verím, že raz to výjsť musí...

stastnablcha

terka a ako sa ti dari? lebo ja som si povedala ze stopnem s tym tiez a nie vzdy je to lahke... to co som dokazala do seba dostat - hlavne vecer - je az nemozne.... ale na ranajky som si zvykla teraz robit smothie a celkom fajn... obed si dam normalny a ked mam žravku zacnem mrkvou a veela vody... ono ked uz je velmi zle tak skoncim na niecom nezdravom, ale aspon to uz niesu take enormne mnozstva ako predtym. a este mi hodne pomohlo ked som sla cvicit vecer.. to som už nemala chute:)

Kovy

Tak veľa ľudí má problém s prejedaním sa ,či závislosťou na čokoláde.Odstrániť to môže každý sám za seba.Nedať sa,odolať.Sám to poznám aké je prejedanie sa. Ľudia prajem Vám všetkým aj sebe silu na skončenie závislosti na prejedaní sa .

jjjj

Ten,kto to nezazil tomu sa to zda byt nenormalne ako sa niekto vie prejedat.Moje dnesne denne menu je : Rano vlocky potom cela cokolada,potom chleba s dzemom maslom nato udeny syr a to som vstala o 10.Obed:Kacica s knedlami,polievka slepacia poobede som si urobila kolac...jedla som az do prasknutia.Potom asi 4 zemle..a vedela by som pokracovat...

kattyin

aojky...velmi zaujimave komentariky sa tu obcas najdu ... myslim ze toto nie je vobec jednoduchy problem a niektore reakcie tu padli asi aj od ludi ktori netusia o com sa rozprava a co to je za pocit ktory sa neda prekonat... chcem sa opytat ci vsetci co ste sa tu zapojili ste mali niekedy v zivote snahu schudnut ze ano ano dari sa mi alebonaopak drzim ju a nedari sa ... a aj to ci nahodou neviete o nejakej hormonalnej poruche svojho tela ... velmi by mi to pomoho dakujem ;) a este sa mozem opytat kde najdem to co tu bolo spominane o emotional eating? znie to zaujimavo diks :)

babatinko

a to som si myslela ze to len ja som taka nenormalna;) najlepsie je najst si stale nejaku cinnost ktora nas uplne zaneprazdni.a najlepsie je nemat pristup k jedlu. ked si nic nekupim tak nic ani jest nebudem.niezeby som si aj tak nieco nevyhrabala z pod zeme ale nieje toho az tolko. ale je to strasne fakt,pozeram film..myslim co by som tak zchrumstla.hrajem hru..rozmyslam co to tam este mam v tej kuchyni...atd..aaaaaaaa

Manonka

Ak má niekto záujem o moj zážitok zo zavedenia balonika na schudnutie rada sa podelím.Stálo ma to boj o holý život,5 mesiacov v nemocnici,kde som podstupila vela život ohrozujucich operácii.Vdaka odborníkom,ktorí su na vysokej urovni svoj boj som vyhrala a žijem.Moj život sa zmenil,ale som šťastná a dakujem,že žijem

farfalla

aj ja mam tento isty problem a je to hrozne....kazde rano si hovorim ze s tym prestanem a vecer este pred tym ako idem spat zjem aspon 5 nanukov...jem vsetko a obrovske mnozstva...hlavne sladkosti..zjem naraz aj desat mliecnych nanukov...kilo cestovym mi nestaci na obed a na ranajky som schopna zjest aj desat sladkych peciv...ja uz dalej nevladzem...pracujem v zahranici a este pred par mesiacmi zdravou stravou sa mi podarilo schudnut neuveritelne rychlo 12 kil...potom sa mi stali dost skarede veci vela ludi ma sklamalo a ja som sa uzavrela do seba...teraz trpim depresiou,neznasam ludi,nedokazem sa s nikym rozpravat len cele dni hromzim v duchu a nic sa mi nepaci....ak nemusim ist do roboty tak len lezim doma na posteli a jem jem jem...cely den...vsetky peniaze minam na jedlo a to zarabam dost vela...uz nechodim ani vecer von lebo sa hanbim....predtym som chodila stale a chlapcom som sa pacila az prilis...stale som ich mala okolo seba vela...teraz ked si pomyslim ze by sa ma mal nejaky dotknut tak citim odpor...
musim s tym nieco urobit...lebo uz takto dalej nevladzem zit..aj ked si uvedomujem ze by som nemala jest som unavena citim sa zle mam bolesti celeho tela ale nedokazem to zastavit..
ked sa do toho clovek dostane je to tazke sa z toho dostat...
o tri tyzdne sa vraciam domov na dovolenku ale ked si pomyslim ako sa budu vsetci pozerat na mna a hovorit ake som prasa tak ani nemam chut ist domov..
este pred par mesiacmi som bola velmi sympaticke a oblubene mlade dievca teraz sa uz nesmejem a vsetci okolo mna sa ma neustale pytaju ci som nahnevana...a vtedy do seba dlavim este viac..

Mahtob

Ahoj. no ja mám tiež niekedy ten problém. teraz robim v nemecku a pribrala som 5 kg za pol roka. teraz sa mi podarilo zhodit 2. doma som neranajkovala a jedla som asi 2x do dna. cize dost malo. a ziadne sladke. nemala som chut. odkedy som tu, tak to ide dolu vodou. rano si dam musli. do obeda vydrzim, ale potom konec. ale zas sa neprejedam so sladkostami. aka pomoc by bodla? no zamysliet sa nad sebou. ako sa zle citis, ked ti je zle, lebo si prejedena. je to tazke, ked ma stale myslim iba na jedlo. ale to len tu. ked som doma, tak uplna pohoda. nechapem.

džena

u mňa podobne ..držim dietu z rana..drži ma to do 3 ..ale po 4 hodine..mam nesmierni hlad,zoberiem si jednu sladkost..zacnem mam obrovske vicitky,ktore zajedam dalsimi a dalsimi sladkostami a inimi hlupostami...chce to silnu volu...minuly rok sa mi podarilo nedotknut sa sladkeho 6 mesiacov..verte mi ..dokazete to ties..lebo tazko je zacat...ale potom to us bude dobre...ja musim ties us zacat..aj ekd som leniva na dietu..musim sa prekonat..ked to dokazem ja obycajna osoba tak to dokazeme vsetci...ked us idete otvarat cokoladu..spomente si ze za paru minut ked ju zjete jej chuť sa strati..tak naco nam bola ?..ukažte kazdmeu ze mate v sebe silu ktoru len malokto dokaze vyuzit..ja vam vsetkim verim :-)..veľmi rada bduem reagovať na vase prispevky :-)