Muži, pýtam sa vás

Príspevok v téme: Muži, pýtam sa vás
wannda

...úplne seriózne.

Ako je to s mužským vzrušením?
Dokáže sa muž vzrušiť pri každej, hocijakej žene, ak ho ona provokuje a dráždi?
Alebo len pri žene, ktorá sa mu páči a priťahuje ho?

A možno váša domnienka ( lebo asi tu nie je veľa homosexuálov)...ako by to bolo u gayov? Dokázali by sa vzrušiť, keby ich žena dráždila?

Ďakujem za odpovede.

Nič konkrétne nerieším, žiadny problém s partnerom, len ma to tak zaujíma :-).

bibba

preco by som mala byt rozculena na svoje okolie? praveze vidim co sa v mojom okoli deje tak hadam mozem pisat co xcem a uz radsej neodpisuj.

AdamKrt

bibba:

je Ti dobre ? Ozaj je to uz nejak dalej od temy. Pripadas mi nejaka rozculena, ako ked ma clovek nejaky problem a riesi si ho na svojom okoli... Ak mas pifku na nejakeho chlapa, ci chlapov, ktorych si mala, ziaden iny clovek mimo nich, pripadne Teba, za to nemoze.
-------------------------------

Ad vzrusenie - ano hocikto sa da vzrusit cisto mechanicky, ked sa najde vhodny uhol, uchop, bod, tlak atd...

bibba

ocom sa tu bavime? uplne sme prekrutili temu. ja viem, ze by to tak nebral, ze ho niekto "zblbol", ...tak pardon ze ja tomu tak hovorim. poserme sa

AdamKrt

bibba:

co je to lacny v sexe ? Ak hovoris cisto o sexe, potom si chces len uzit a klatis to jak kralik.

Ci je chlap zadany, ci nezadany, nic to nemeni na tom, ze v predstavach ma vela chlapov myslienky na to, kolko zien by pretiahlo. Len je rozdiel nad niecim rozmyslat a druhe uvedomovat si realitu, ze ak ma partnerku, tak jej to ublizi.

Ako sa popisalo uz v X publikaciach, tak VACSINOU je sex pre chlapov fyzicka zalezitost, pre zeny skor psychicka.

Co myslis tym, ze sa da chlap zblbnut ? Ak je nadrzany a chce sex, tak chce sex a nebude to vnimat, ze ho niekto zblbne. Ak ma silnu volu, alebo ine priciny preco nechce, tak mozes robit cokolvek a nepohnes s nim.

Jednu dobu som mal s priatelkou problemy a jedna zena, za to, ze som ju nechcel, zacala mat o mna zaujem a doslova sa vnucovat a prehovarat ma. Snazil som sa jej vysvetlit po dobrom, nepomahalo. Az ked som jej povedal par slov od srdca, tak po dlhdsej dobe ignoracie dala pokoj.

Ad zadany, nezadany chlap - kazdy raz bol nezadany...

chodidlo

biba: to co tu pises je o povahe, nie o tom kto je chlap a kto zena. niektori chlapi su k*revnici, niektori su hanblivi, dalsi su verni a neviem este aki. takisto niektore zeny su k*rvy, niektore su hanblive, niektore verne. vsetko je to o povahe a nie o tom kto je akeho pohlavia.

bibba

...a vlastne ty bude odpovedat uplne inak lebo si uz dlhsie zadani. nech skor odpovedia nezadani chalani ako prave vnimaju zeny, ked nemaju jednu stalu... cisto sexualne

bibba

AdamKrt...
ale kto teraz hovori o vztahoch, a to kto si aku peknu/skaredu zenu vyberie na partnersky/manzelsky zivot. tato tema je o sexe. a v sexe su chalani proste lacni. daju sa hned zblbnnut. a ked sa nedaju. tak to znamena len jednu vec. ze su hanblivi alebo verni niekomu.