Dievcata bez hanby?

Príspevok v téme: Dievcata bez hanby?
bejbina

no musim sa niekde vyjadrit. to su uz tie dnesne dievcata (poniektore) naozaj bez hanby?? spia so zadanymi, pritom su s ich priatelkami kamaratky, ohnanaju chlapov jedna radost, vypisuju, volaju vzdy su tam kde su chlapci, vyuzivaju najstarsie traaapne triky a to aj rovno pred ich frajerkami, a este sa ohanaju ci nemozu mat kamaratov. Poznam vo svojom okoli x takych dievcat(mladych zien), ale je mi z toho az zle. Nemaju byt dievcata( a zeny celkovo) tie zlate stvorenia???A nie nehanebne **...

Asad

Chcela som napísať niečo ako miroslava.m, ale lepšie by som to nedokázala. :) Tiež mi vadia určité typy ľudí, ale fakt im nezávidím, proste sa mi nepáči ich správanie. Ale myslím, že v tomto prípade je to veľmi hlboko skrytá závisť. Sama seba sa jednoducho spýtaj prečo ti to tak vadí. Tak veľmi? A prečo by žena nemohla striedať chlapov a byť promiskuitná a užívať si? Prečo je hneď za štetku? Len sa zabáva. Veď pravý význam slov šlapka/štetka/k*rva je, že sexujú za peniaze. Ale tieto baby to buď robia kvôli pozornosti alebo pre to, že ich to jednoducho baví. Mám kamošku, ktorej tiež vadili také typy, ale ju si moc chalani nevšímali po fyzickej stránke a kompenzuje to na charaktere a intelekte. A už sa zrazu aj maluje a tak. Je úplne priehladná, teraz viem prečo nadávala na také baby v minulosti. Závidela.

miloslava.m

treba sa zamysliet nad tym, preco mi to vadi. ci nahodou nie som utiahnuty tip, ktory si nikto nevsimne a tie tzv. fifleny si muzi vsimaju viac. ci v tom niekde vovnutri nie je aj stipka zavisti. nemusi to tak byt, ale pravda je, ze ludia su rozni ako to tu uz niekto napisal a najlepsie co mozeme urobit ich nechat zit tak, ako im to vyhovuje. pokial nikomu neublizuju, nevrazdia, nekradnu, neobmedzuju inych, tak maju zial pravo zit tak, ako chcu. mudrejsie je si to nevsimat a vyberat si priatelky spomedzi takych, ktore su nam sympaticke.

bibba

nerozumiem tejto teme. ludia su vseliaki. ako sa nad tym moze niekto az takto vzrusovat? asi ti nejaka baba nieco osobne sposobila.

bejbina

no presne, ja som nenapisala, ze su moje priatelky, len ze poznam kopu takych. a ani negeneralizujem, ved som napisala ze poniektore. len som to musela napisat, lebo je to fakt na zamyslenie.

levanderka

musim povedat, ze takych ludi nemam okolo seba vobec. to zalezi asi od okruhu ludi, kde sa pohybujes. diskoteky a tie take kamaratky fiflenky. tie nemozem ani citit a vyhybam sa im a musim povedat, ze nemam potom ziadne probemy ani starosti ani nic podobne :)

lioness_01

ale veď to, že ona také slečny pozná, nemusí znamenať, že sú jej priateľkami :D

ja tiež poznám "tisíc" takých herečiek.. a najlepšie , keď sú to také šteniatká ešte... :D ale herečkujú o stošesť :D