Opuchnutý Penis

Príspevok v téme: Opuchnutý Penis
Jarinko

Ahojte, mám jeden veľký ko*ot :DDD Ja som inak slušný ale narovinu, mám strašne opuchnutý penis a neviem z čoho, svrbí ma, páli ma, ešte sú na ňom aj nejaké "žmolky" alebo ako by som to nazval.. niečo biele... rady? (Lekárovi sa mi moc nechce.... Mám 16r. a je to ..viete, nepríjemné..)

Jarinko

si rob srandu :DD vieš jak to svrbí? a to ešte nehovorím o tom že nič s tým nemôžem robiť... :DD vieš.. také "zakázané ovocie..." :D musím abstinovať :DDD

ivanecenka

neboj, prežiješ, aj horšie bude:) a pri antibiotikách preventívne canesten kupuj, nech nemáš s "láskou" problémy:))))

ivanecenka

zas až tak nie a môžem Ti zaručiť, že urológ Ti povie to isté a Canesten sa ani nepredisuje, Ti len povie, aby si si ho kúpil:) skúsenosť môjho priateľa, ktorému sa po každých antibiotikách prejaví pleseň, raz bol s tým u urológa a odvtedy len canesten používa, ak je treba:)

Jarinko

keď ono ani repík nemám doma :DDD

ako rozširovať? Brrr :( sa mi to nepáči :@ nebude najlepšie vyhľadať odboríka? Urológa či kieho anciáša? :DDD a tam zas budem potrebovať papier na odborné vyšetrenie a to zas musím ísť deckej a to zas tej to musím vysvetľovať... ááá sakra, si ho odseknem asi :DD

ivanecenka

penišťok je krásne slovo:) a ono pleseň sa bude rozširovať, môže to začať svrbieť, skús si urobiť repíkový čaj a v ňom si ho ponamáčať, ale ten Canesten je najlepší:) a s tým pohlavným životom máš čas, nič nezmeškáš, ako starší si ho viac vychutnáš:)) držím palce:))