ako zistiť či klame alebo hovorí pravdu?

Príspevok v téme: ako zistiť či klame alebo hovorí pravdu?
ľuborka

je náš zákazník, poznáme sa krátko, ale sympatie sú aj z jeho aj z mojej strany. priznal že v jeho vzťahu sú menšie problémy a momentálne je v štádiu kedy sa rozhoduje či pokračovať alebo to ukončiť.
s jeho kolegami má vola na menšiu akciu, no neviem či mám ísť. na jedne strane si aj v krátkych rozhovoroch rozumieme, na druhej strane mám pocit akoby vo všetkom klamal, že krízu vo vzťahu nemá a len ma klame. je milý a pozorný, a neviem či jeho milé slová a komplimenty (aj výzorovo aj vnútorne) mám brať vážne, alebo to zabaliť a nechystať sa vonku lebo si chce užiť....
čo vy na to? ďakujem za Váš názor.

civediamo

takych je čo si nerozumia s vlastnou a lovia inde,ale že maju všetko doma na poriadku to im vyhovuje,,,poviem ti len tolko ak citiš že klame tak to tak aj bude,nezačinaj si s takym človekom,lebo nakoniec vyjdeš ty s toho ako najhoršia,,,,proste sa k nemu chovaj ako k zakaznikovi a bodka,,,odmietni akekolvek pokusy o zbliženie,,,,sama neskor uznaš že s ženačom sa neoplati si začinat,,lebo nech sa stane čokolvek(nestane)nie on ale ty budeš k...,,,,ver mi vlastna skusenost,,,,vela šťastia:))