same urazky

Príspevok v téme: same urazky
katka k

ahojte. mam problem s komunikaciou mojho priatela a jeho brata. zamerne pisem, ze mam problem, nakolko vzdy ked som s nimi dvoma, tak sa hadaju, osocuju a urazaju, co ma ako tretiu osobu dost obtazuje pocuvat. ale vzapati su akoby nic, mili a uplne v pohode. rozpravala som sa s priatelom, preco to tak je, ci mu to nevadi a preco sa k sebe tak chovaju. povedal, ze mu to vadi, ale nebude to riesit, lebo po prve nikdy nic take s bratom neriesil (riesia vzdy len "povrchne" veci, nic hlboke ako medziludske vztahy a pod.) a po druhe to tak vzdy bolo a aj bude. nechapem, ako sa dvaja ludia mozu k sebe tak chovat a nic s tym nespravit. v prospech hovori fakt, ze su dvojicky a su spolu neustale uz 22 rokov (na skole, na intraku, v 1 izbe, na tej istej VS), co vysvetluje ich podrazdenost. ale ani jeden z nich s tym nema umysel nic spravit, napr. sa prestahovat o izbu dalej, pricom by boli stale spolu, ale neliezli by si tak na nervy. co si o tom myslite?

bibi123

katka-podla mna este nie su dospeli ludia, az casom si uvedomia, ze maju len seba a ked budu starsi, tak ich to spolu zomkne, hlavne ked uz nebudu spolu byvat a budu mat vlastne zivoty, ver mi!!! Kto z Vas vsetkym sa nehadal so surodencom a v dospelosti sa Vam nevyriesili vztahy k lepsiemu??? pocas detstva pocitujeme rivalitu, snazime sa vybojovat si miesto, zmenit toho druheho, pretvorit ho k dokonalemu obrazu svojmu....

ta3

ked to bolo odjakziva tak a im to neprekaza, ty s tym nic nespravis, predovsetkym oni by mali chciet to zmenit, ale ked im to nevadi, nechaj ich a ked Tebe je to tak velmi neprijemne, nestykaj sa s nimi

janab

Možno to je ten problém, že sú spolu non-stop 24 hod.v kuse,dookola..ponorka...vzťah majú taký aký majú..možno rivalita, možno je to už rutina, ani si to neuvedomujú, že sa správajú blbo..ktovie.,preto to ani neriešia a ani ich to netrápi..určite ale ich to vekom prejde..tebe je trápne sa toho zúčastnovať, tak treba povedať, že idem vedľa, alebo vonku, kým vy sa ukludníte..a neriešiť to..je to ich problém..

keko37

Tak je to jasne !!! podakuj sa jeho mamicke :))) dam ruku do ohna ze robili rodieli ked boli mali..... jednemu dali hojno druhemu hovno :)))) napr palko dostal cokoladu petko dostal hovno.... tak preto ho nema rad :))

katka k

ale on sa k nikomu inemu tak nechova, iba k tomuto bratovi. k priatelom by sa neodvazil takto chovat a ani nema dovod, kedze mu nelezu na nervy.

barborica

tak sa s nimi proste nestretavaj. ked im to tak vyhovuje a nechcu to menit, nie je v tvojich silach zmenit ich komunikaciu, ked su navyknuti od malicka sa k sebe tak chovat a rodicom to nevadilo.

jajka001_

mali by si uvedomit ze hadat sa pred tebou ti nie je velmi prijemne. nabuduce ked zas zacnu tak sa dvihni a odid.