hadky vo vztahu

AdamKrt

Hadat sa pre hluposti, je hlupost. Ale stava sa, ze niektora strana chce nieco riesit a protistrana nie a nie, kasle na to. Lenze co robit, nez rozist sa alebo sa pohadat, mozete urobit ? Ked je clovek rozumny a pocuva druheho neni problem, ale ak niekto nevie robit kompromisy a mysli si, ze je to len, ked neustale jedna strana ustupuje... To je potom problem.

Vo vztahu sa hadat nechcem. Ak je nejaky problem, snazim sa ho vysvetlit a vyriesit. Lenze niektori ludia nevedia, ze kritika neznamena nenavist, ale len sposob, ako zjednat napravu, ked je nieco zle. Ze ten clovek chce pre drueho vlastne dobre.

Slobodna

Bez poriadnej hádky to nikdy nie je ono :-) a hádky vždy vznikajú pre blbosti a pre nevyventilovanú sex. energiu. Som výbušná, ale snažím sa ovládať, dokonca som dospela do takého štádia, že sa už nedokážem hnevať na niekoho koho mám rada, ale veľmi ma to trápi a snažím sa to riešiť čím skôr. I keď niekedy je treba nechať toho druhého vychladnúť a sám si musí uvedomiť, že to bolo vlastne blbosť a nestálo to za to. Nedokážem sa dlho hnevať, áno, prídem väčšinou prvá aj keď viem, že som mala pravdu. Žena má predsa vždy pravdu :-) Život je príliš krátky na to, aby sme sa na niekoho hnevali, môže sa niečo stať a už nemusíme dostať šancu povedať tomu druhému ako nás to mrzí, že sme to tak nemysleli atď.

levanderka

moj je tvrdohlavy baran a neustupi a uz vobec si neprizna chybu. nehadame sa vobec (klop klop) som typ kroty ked vidi, ze sa k hadke schyluje tak prestanem, menim temu, usmejem sa a vsetko obvratim na druhu stranu , lebo viem, ze keby sme sa pohadali tak bola by som to prave ja, ktora mi potom sa bud ospravedlnovala alebo urobila prvy krok. moja otazka znie, ako vobec urobit aby chlap urobil prvy krok? on to ma v povahe, ze jednoducho neurobi ale ako ho prinutit? raz sme sa pohadali a viem, ze kebyze sa ja neospravedlnim tak neviem neviem :D ci mam si stat za svojim kym nepride za mnou ?? taky tyzden ?:D lebo raz co sme boli, ze ,,pohadani,, tak nam to vydrzalo asi den. vecer sme sa pohadali a na druhy den na obed zmierili. baby ako to riesite vy ? :) nejde mi teraz o hadky, lebo tie su fakt zriedkave a ked tak malickosti ale o to, ci sa da nejak zmiernit ta tvrdohlavost :)

soffa

hadka je bezna vec,v kazdom vztahu...zalezi na com sa pohadate,ak su to malickosti,staci neriesit,ak nazory do buducnosti uz je to o inom.ale u nas sa vzdy ospravedlni ten,kto hadku zacal,popripade si prizna chybu....ale da sa to.trvaj na svojom,ak vies ze si chybu neurobila,...neospravedlnuj sa...aby to potom nebolo bezne..aby to nebral,ako samozrejmost.

Kristinka11

ja si neviem predstaviť,žeby sa mi môj priateľ neozval po hádke.My obaja nedokážeme zaspať musíme sa uzmieriť hneď v ten deň,lebo proste sa nedá hnevať...Hoc ako tak premýšľam nejakú zvlášť dlhú hádku alebo vážnu sme ešte nemali.Sme spolu 3 roky:) No záleží to od povahy hlavne...

ellyy

samanta ja som na tom tak isto...my sme spolu vyse troch rokov...lenze u neho je ten problem ze on si neprizna chybu aj keby neviem co bolo..., resp. prizna si len vtedy ked chce...

samanta

u nas je to tak ze on urobi chybu a aj tak ja musim napisat mu prva lebo on nenapise.
a mne to ide uz na nervy, aj teraz sme pohadany a on ako keby som neexistovala..sme spolu uz tri roky, lubim ho ale toto ma vytaca...len ja mam taku zlu povahu ze neda mi to aby som mu nenapisala, nemozem spat ked sme pohadany rozmyslam nad tym..ale jemu to je asi jedno ked sa takto chova... :(