Zufala zo psika

Príspevok v téme: Zufala zo psika
NikaS

Ahojte som uplne zufala z mojej malej jorkshiracky:(((
ma 1,5 roka.
Je snou dobre az na jednu vec : ona ma nema rada :-( !
Citim to vidim to a kazdy krat preto placem ˇam pocit ze uz ju aj ja prestavam
lubit ale ja to nechvem !!! Milujem ju len neviem ci naozaj -
ked ju chcem pohladkat uplne sa krci a boji a trase a pritom som jej nikdy nic neurobila ! Nikdy ju nikto nebuchol nic ! Je uplne nepritulna ked ju chcem zobrat k sebe zacne utekat krcit sa a ked sa mi podari chytit ju trha sa a vzdy odomna odide... Stale preto placem neviem co snou led pridem neprivita ma ako ostatnych a to ja som jej panicka :( prosim pomozte ! :(

Medea7

Tak čo je svojska. Možno to nepotrebuje ak bude chcieť sama dobehne. Ja mam tiež psíka a dá mi najavo kedy stojí o moju prítomnosť a kedy nie.

anjelik1678

súhlasím s maškrtami a odmenami pre psa. my len brit kupujeme, aj granule ale hlavne maškrtky majú super, tie nášmu vyberavému chutia, čo je čo povedať

obnovovanie

na čo?!!! obnovujete stare temy!!!? ste slepí, nevidite dátum hlavne ten ROK??? 2010,... to znamená ze tema je 9 rokov stará!

safrena

ono je to s tymito malymi plemenami tazko, maju svoju hlavu, je to tak isto ako aj s mackami, no nemyslim si, ze by ta ten pes nemal rad

Min

Ahoj. Nie som síce expertka na psov a ich správanie, ale na jednej prírodopisnej stanici som videla reláciu o cvičiteľovi psov, ktorý tvrdil, že to ako sa správa náš pes je odrazom toho ako sa správame my. Možno aj ty sa bojíš, si ustráchaná a ten pes to cíti a správa sa rovnako.

Alexa12

Pamlskami si najlepsie ziskas psika :P Aj na trening, a celkovo ako odmenu :) stale ich treba odmienat, ale musia to byt kvalitne!

hafannnn

no neviem ako s yorkshirmi, ja mám čivavu a tá je perfektná,,,trvalo jej chvíľu kým si zvykla, ale teraz je rozmaznaná veeeľmi,.A víta už každého v rodine, podľa toho, kto sa jej momentálne hodí.:D Skús si ku nej keď prídeš domov ľahnúť na zem, alebo sa fakt znížiť na štyri a možno to zaberie..ja pri mojej nemôžem ani cvičiť sed-ľahy :D lebo hneď je vylezená a nechce zliezť..a ako tu bolo povedané, neukazuj negatívne pocity.