Neznesitelne piskanie v usiach

RNG

Velmi casto je piskanie/tinitus nasledok zapalov v strednom uchu, ci uz z virusov, alebo infekcii horneho dychaceho traktu, ktore obvykle zacnu nakazou prinosnych dutin z kvapockovej infekcie vo vzduchu a odtial sa hlienami znova a znova dostavaju na mandle, do hrdla, priedusiek pluc a pri kasli aj hore eustachovou trubicou do stredneho ucha.
Ucinne na to su NAC a carvacrol z oreganoveho oleja(na hlieny a nakazy v hlienoch)
a citricidal,
pripadne aj exttrakt z olivovych listov.
A samozrejme kazdemu dnes odporucam si zvysovat viralnu imunitu, lebo viralnych je na svete coraz viac, aj v tele ich nosime coraz viac permanentne.

vitavi

Prejdi na striedmu stravu,silne obmedzuj tuky a jedz len málo bielkovín. Zo začiatku tuky úplne vynechaj. Jedz dostatok vlákniny na prečistenie usadených nánosov. Bielu múku nahraď celými zrnami obilnín, dbaj na pestrosť a jedz menšie porcie. Nejedz cukor. Ak nemáš bolesti a zápal, použi ušné sviečky.

michael

Máš veľmi kvalitnú stravu, a slabý energetický výdaj.Tvoj organizmus je psychický preťažený! Viem, že pískať v uchu može minimálne z desať príčin ktore tu nebudem menovať.Ale to su všetko len dalšie (akože) priznaky ktoré majú korene v mojej prvej vete.Toto plati samozrejme ak sa vylučuje vonkajší podnet pôsobenia./Práca v hlučnom prostredí a pod.

cajik

aj zo zablokovanej krcnej chrbtice moze byt piskanie v usiach, ale ked uz aj slabne sluch, tak treba ist rovno k lekarovi ! neviem preco nenavstivite lekara

jajkafr

rozumiem ti
nestraš ju hneď... pískanie v ušiach môže spôsobovať hocičo... napr. nízky tlak, zlé prekrvenie v mozgu, meniérov syndróm...

jajkafr

jenni
načo čakáš? čím skôr navštív ORL lekára... máš aj iné príznaky alebo len pískanie v ušiach?